dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie: Man doodgeschoten in Amsterdam Zuid
Politie: Man doodgeschoten in Amsterdam Zuid

Politie: Man doodgeschoten in Amsterdam Zuid

  • Nederland
  • Een 45-jarige man uit Amsterdam is kort na middernacht in zijn auto doodgeschoten in de Bertelmanstraat in Amsterdam Zuid. Hij werd door meerdere kogels om het leven gebracht. Het slachtoffer is een bekende van de politie.
  • Politie
  • http://www.politie.nl/nieuws
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • http://www.politie.nl/nieuws/2015/februari/8/man-doodgeschoten-in-amsterdam-zuid.html

Getuigen spreken over één schutter die kort na de liquidatie wegliep in de richting van de Des Présstraat. Een Team Grootschalige Opsporing heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen die mogelijk voorafgaand aan of kort na de liquidatie opvallende personen of voertuigen rond het plaats delict hebben gezien.

Camerabeelden vanuit de omgeving worden onderzocht, daarnaast wil het team graag in contact komen met mensen die mogelijk aanvullende camerabeelden hebben. Eenieder die informatie heeft wordt verzocht contact op te nemen met de Opsporingstiplijn op 0800-6070, Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of met het Team Nationale Criminele Inlichtingen via 079-3458999.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top