dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie: Man mishandeld na opmerking over wildplassen
Politie: Man mishandeld na opmerking over wildplassen

Politie: Man mishandeld na opmerking over wildplassen

  • Nederland
  • In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 november werd in het centrum van Amersfoort een man mishandeld nadat hij een andere man aansprak toen deze aan het wildplassen was. De politie zoekt getuigen.
  • Politie
  • http://www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • http://www.politie.nl/nieuws/2014/november/17/03-amersfoort-man-mishandeld-na-opmerking-over-wildplassen.html

Twee vrouwen

Een 45-jarige man uit Amersfoort liep rond 4.00 uur vanaf de Hof naar huis toen hij een man in het straatje Vijver tegen een gevel zag urineren. Hij sprak de man aan op zijn gedrag, waarop hij een duw kreeg en op de grond viel. Toen hij opstond zag hij de man nogmaals op hem afkomen, maar twee vrouwen, die de man vergezelden, kwamen ertussen en het slachtoffer kon uiteindelijk weglopen. Hij is naar het ziekenhuis gegaan, waar bleek dat hij zijn arm had gebroken. De politie onderzoekt de zaak.

Signalementen

De dader is een blanke man, ongeveer 1,90 m lang, heeft een slank postuur en is rond de 20 jaar oud. Hij heeft kort blond stekeltjes haar. Hij droeg een spijkerbroek en alleen een wit shirt. Dat was opvallend gelet op de temperatuur midden in de nacht. Verder viel op dat hij een pokdalige huid had.

De dader was in het bijzijn van twee blanke vrouwen van rond de 17 a 18 jaar oud. Beiden hebben een slank postuur en zijn tussen de 1.65 en 1.70 m lengte. Beide vrouwen hebben lang, krullend haar. Een van hen heeft donkerkleurig haar, de andere is blond.

Iets gezien?

Heeft u informatie die kan leiden tot het vinden van deze man, neem dan contact op met de wijkrecherche in Amersfoort via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via tel. 0800-7000.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top