donderdag, oktober 22, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie: Moeder van vondeling gezocht
Politie: Moeder van vondeling gezocht

Politie: Moeder van vondeling gezocht

  • Nederland
  • De politie is op zoek naar de ouders van een pasgeboren meisje dat te vondeling werd gelegd. Het baby'tje werd maandagmorgen 2 maart 2015 gevonden op de openbare weg van de Christiaan Huygensstraat.
  • Politie
  • http://www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • http://www.politie.nl/nieuws/2015/maart/2/08-moeder-van-vondeling-gezocht.html

Rond 09.00 uur hoorde een voorbijganger het gehuil van een baby. In een parkeervak, tussen geparkeerde auto’s, werd vervolgens een zwarte tas aangetroffen met daarin een pasgeboren meisje, dat hooguit enkele dagen oud was. Omwonenden boden hulp aan en waarschuwden de hulpverleningsdiensten. De baby werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht en kreeg medische zorg van een kinderarts. Kort na het middaguur kwam het bericht dat het meisje in goede gezondheid verkeerde. Een ziekenhuisopname wordt niet langer noodzakelijk geacht. Het kindje wordt daarom overgedragen aan zorginstanties.

Onderzoek

De politie stelde een sporenonderzoek in rond de vindplaats van de baby en stelde daarbij aangetroffen sporen veilig. Rechercheurs spraken inmiddels ook met een aantal direct omwonenden. De recherche trekt momenteel alle informatie en tips na.

Informatie?

De politie roept de moeder (en vader) dringend op om zich bekend te maken. Als u informatie over de baby of de ouders heeft, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top