vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie: Nepagenten stelen sieraden van 85-jarige vrouw
Politie: Nepagenten stelen sieraden van 85-jarige vrouw

Politie: Nepagenten stelen sieraden van 85-jarige vrouw

  • Nederland
  • Twee nepagenten hebben donderdag 12 maart in Ridderkerk een 85-jarige vrouw van haar sieraden beroofd. De mannen waren met behulp van een babbeltruc het huis van de vrouw binnengekomen.
  • Politie
  • http://www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • http://www.politie.nl/nieuws/2015/maart/12/07-nepagenten-stelen-sieraden-van-85-jarige-vrouw-in-ridderkerk.html

Eén van de mannen belde rond tien uur ’s morgens aan bij het huis van de vrouw aan de Koninginneweg in Ridderkerk. Hij legitimeerde zich als politieagent en vertelde dat hij het hang- en sluitwerk van de woning kwam controleren. De bewoonster liet de man binnen. Na enige tijd ontdekte de vrouw opeens een tweede man in de woning. Deze tweede man had een oud politie-uniform aan. Nadat de mannen vertrokken waren, bleken onder andere sieraden te zijn gestolen. De vrouw waarschuwde de politie. Die heeft de zaak in onderzoek.

De politie benadrukt dat agenten nooit ongevraagd op deze manier aanbellen en het huis binnenkomen om hang- en sluitwerk te controleren.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top