dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie: Onderzoek na aantreffen verbrand lichaam
Politie: Onderzoek na aantreffen verbrand lichaam

Politie: Onderzoek na aantreffen verbrand lichaam

  • Nederland
  • De politie is een uitgebreid onderzoek begonnen na de vondst van een verbrand lichaam in een bosgebied aan de Molenwijkseweg in Boxtel.
  • Politie
  • http://www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • http://www.politie.nl/nieuws/2014/november/17/09-onderzoek-na-aantreffen-verbrand-lichaam.html

Rond 7.45 uur kwam bij de politie een melding binnen van een wandelaar. Hij trof kort daarvoor in de bossen het brandende lichaam van een persoon aan. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek het te gaan om een overleden persoon. Onderzoek heeft nog geen duidelijkheid gegeven over de identiteit. Wel is duidelijk dat het slachtoffer een man is.

Gezien de omstandigheden waaronder het lichaam is aangetroffen gaat de politie uit van een misdrijf. Om die reden startte de politie een uitgebreid onderzoek in de bossen.

Getuigen

De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen. Het bosgebied is populair onder wandelaars en fietsers. Getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Anoniem informatie delen kan ook: 0800-7000.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top