woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie onderzoekt mogelijk zedendelict
Politie onderzoekt mogelijk zedendelict

Politie onderzoekt mogelijk zedendelict

  • Nederland
  • De zedenpolitie in Oost-Brabant is een onderzoek gestart naar een mogelijk zedenincident met een kind in de wijk De Valuwe.
  • Politie
  • http://www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • https://www.politie.nl/nieuws/2015/mei/14/09-politie-onderzoek-mogelijk-zedendelict.html

Woensdagavond 13 mei alarmeerden de ouders van het 5-jarige meisje de politie, nadat zij door uitspraken van het kind het vermoeden hadden gekregen dat zij mogelijk het slachtoffer was geweest van een zedendelict. Het meisje was die middag tussen 16.00 en 18.30 uur met vriendjes aan het spelen in een speeltuin aan de Eurodreef. Zij vertelde dat ze daar door een nog onbekende man, die vermoedelijk op een fiets reed, seksueel was benaderd.

Getuigen gezocht

De politie startte nog dezelfde avond een onderzoek naar wat er mogelijk is gebeurd en is op zoek naar informatie en getuigen. Heeft u misschien iets gezien? Of woont u in de directe omgeving en heeft u mogelijk een bewakingscamera waarvan de beelden ons kunnen helpen? Neem dan contact op met politie in Cuijk via het landelijke politienummer 0900-8844. Als u informatie liever anoniem met ons deelt, dan belt u 0800-7000.

Geen nadere info

Het onderzoeksbelang, maar vooral het belang van het jonge slachtoffertje, laat het niet toe op dit moment verder in te gaan op details over wat mogelijk heeft plaatsgevonden

Info over zedenonderzoeken

Wilt u echter in algemene zin meer weten over wat de politie doet bij onderzoeken naar vermoedelijke zedenmisdrijven, kijk dan op de speciale themapagina op deze onze website.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top