donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie: Pasgeboren baby achtergelaten in ondergrondse vuilcontainer
Politie: Pasgeboren baby achtergelaten in ondergrondse vuilcontainer

Politie: Pasgeboren baby achtergelaten in ondergrondse vuilcontainer

  • Nederland
  • Hulpdiensten troffen zondagochtend 26 oktober 2014 rond kwart over vier een baby van een paar dagen oud aan in een ondergrondse vuilcontainer aan de Fritz Conijnstraat in Amsterdam. De baby, een meisje met kleding aan, is naar een ziekenhuis overgebracht. Haar toestand is stabiel.
  • Politie
  • http://www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • http://www.politie.nl/nieuws/2014/oktober/26/05-pasgeboren-baby-achtergelaten-in-ondergrondse-vuilcontainer.html

Een getuige in de Fritz Conijnstraat hoorde huilgeluiden uit een ondergrondse vuilcontainer komen en waarschuwde de politie. Politiemensen constateerden dat er een baby in de container moest liggen en met behulp van brandweerpersoneel werd de baby uit haar benarde positie bevrijd en overgedragen aan de zorg van het gewaarschuwde ambulancepersoneel. De baby werd voor nadere controle en opvang naar een ziekenhuis gebracht.

De recherche heeft de zaak in onderzoek en roept een ieder op die informatie heeft over het aantreffen van de baby contact op te nemen met de politie.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top