maandag, oktober 18, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie: Routinecontrole auto leidt naar drugs en wapens
Politie: Routinecontrole auto leidt naar drugs en wapens

Politie: Routinecontrole auto leidt naar drugs en wapens

  • Nederland
  • Een routinematige controle van een auto en de twee inzittenden heeft zondagmiddag 12 april 2015 geleid tot de vondst van wapens, drugs en een tabletteermachine. Er zijn drie arrestaties verricht.
  • Politie
  • www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • https://www.politie.nl/nieuws/2015/april/13/08routinecontrole-auto-leidt-naar-drugs-en-wapens.html

Agenten gaven op de Jan Heijnsstraat gisterenmiddag een stopteken aan een auto met twee inzittenden, een 26-jarige Poolse man als bestuurder en een 29-jarige man als bijrijder. Tijdens de controle zag een van de dienders een plastic zak met witte substantie liggen bij de bijrijderstoel. Na onderzoek bleek dat het om 1½ kilo amfetamine ging. Hierop werden beide mannen aangehouden.

Onderzoek woningen

Vervolgens werd gisteravond op hun verblijfsadressen in Tilburg een politieonderzoek ingesteld. In één woning werd een taser, een nepwagen en een vlindermes aangetroffen. In het andere pand vonden de speurders ruim 100 XTC-pillen, maar daarnaast ook een tabletteermachine en bijbehorende grondstoffen voor het maken van drugs. Bij het onderzoek in deze woning kwam vannacht een medewerker van de technische recherche en een deskundige van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) ter plaatse. Ook werd in deze woning een 20-jarige vrouw aangehouden. Het onderzoek in deze woning werd vannacht rond 04.00 uur beëindigd. De komende dagen worden de verdachten verhoord.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top