maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie start grootschalig onderzoek na vondst lichamen
Politie start grootschalig onderzoek na vondst lichamen

Politie start grootschalig onderzoek na vondst lichamen

  • Nederland
  • Nijmegen - De politie is op maandag 9 mei een grootschalig onderzoek gestart na de vondst van twee doden in een horecagelegenheid aan Malvert 70e straat in Nijmegen. Er wordt uitgegaan van een misdrijf. De politie roept getuigen op zich te melden.
  • Politie
  • www.politie.nl
  • info@politie.nl
  • https://www.politie.nl/nieuws/2016/mei/9/02-nijmegen-twee-doden-in-pand.html

Omstreeks 13.00 uur kreeg de politie de melding dat er een lichaam was aangetroffen in de horecagelegenheid. Agenten gingen ter plaatse en troffen het lichaam van een persoon aan. Direct werd de recherche ingeschakeld. Die startte een onderzoek in en rond de zaak. Tijdens het onderzoek vonden rechercheurs een tweede lichaam in het pand. De politie gaat ervan uit dat de twee personen door een misdrijf om het leven zijn gekomen. Daarom werd maandagmiddag een TGO (team grootschalig onderzoek) opgestart. De politie doet onderzoek naar de identiteit van beide slachtoffers.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top