donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie: Vrouw zwaar gewond na uitstappen bus
Politie: Vrouw zwaar gewond na uitstappen bus

Politie: Vrouw zwaar gewond na uitstappen bus

  • Nederland
  • De politie stelt een onderzoek in naar een ongeval waarbij op maandag 10 november een 20-jarige vrouw uit Slagharen ernstig gewond is geraakt. Het ongeluk gebeurde op de Herenstraat ter hoogte van een bushalte en getuigen wordt gevraagd zich te melden via 0900-8844.
  • Politie
  • http://www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • http://www.politie.nl/nieuws/2014/november/10/02-slagharen-vrouw-zwaar-gewond-na-uitstappen-bus.html

Het ongeluk werd omstreeks 07.30 uur gemeld. Gezien de ernst zijn meerdere eenheden van de hulpverleningsdiensten naar Slagharen gegaan.

Vrouw zwaargewond

Op de rijbaan werd een zwaargewonde vrouw aangetroffen. Passanten verleenden haar eerste hulp in afwachting van de komst van de ambulance. Na te zijn gestabiliseerd is zij onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De doorgaande weg is tijdelijk afgesloten geweest voor de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst.

Uit de bus gestapt

Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat de vrouw uit de lijnbus was gestapt. Vervolgens liep zij achter de bus langs, die net optrok vanaf de bushalte richting Hollandscheveld. Zij werd geschept door een automobilist die uit die richting kwam en haar in de duisternis te laat opmerkte.

Vrachtwagens

Zij bleef gewond op de rijbaan liggen. De chauffeur van een naderende vrachtwagen kon niet meer tijdig stoppen, maar stuurde zijn voertuig zodanig dat het slachtoffer niet onder maar tussen de wielen kwam. Een tweede vrachtwagenchauffeur kon tijdig remmen.

De vrouw is met diverse verwondingen, waaronder ernstig been- en armletsel in het ziekenhuis opgenomen. Voor alle betrokkenen is slachtofferhulp geregeld. De politie vraagt getuigen van het ongeval.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top