vrijdag, augustus 7, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie: Wielrenner aangehouden na mishandeling zwangere vrouw
Politie: Wielrenner aangehouden na mishandeling zwangere vrouw

Politie: Wielrenner aangehouden na mishandeling zwangere vrouw

  • Nederland
  • De politie hield maandag 26 januari in de vroege uren een 31-jarige man aan in zijn woning in Leiden op verdenking van poging tot zware mishandeling van een zwangere vrouw. Deze mishandeling vond plaats op vrijdagavond 7 november 2014.
  • Politie
  • http://www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • http://www.politie.nl/nieuws/2015/januari/27/06-leiden---wielrenner-aangehouden-na-mishandeling-zwangere-vrouw.html

De politie startte na het incident een groot onderzoek met als doel de identiteit van de verdachte vast te stellen. In uitzendingen van het regionale opsporingsprogramma Team West van Omroep West en in Opsporing Verzocht werd aandacht gevraagd voor de zaak. Rechercheurs hielden een buurt- en passantenonderzoek en hoorden vele mogelijke getuigen. Uit het uitgebreide onderzoek kwam uiteindelijk de identiteit van de verdachte naar voren, waardoor de man kon worden aangehouden. De verdachte heeft inmiddels bekend en wordt donderdag 29 januari voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top