zondag, januari 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Politie zoekt getuigen dode hanen en duiven
Politie zoekt getuigen dode hanen en duiven

Politie zoekt getuigen dode hanen en duiven

  • Nederland
  • Zwijndrecht - Een bewoner zijn hond uitliet, deed een macabere ontdekking op het Leeuwerikplein in Zwijndrecht. Hij trof er vijf onthoofde hanen en twee duiven aan, waarvan één haan aan de boom was gebonden. Hij belde de politie.
  • Politie
  • www.politie.nl
  • info@politie.nl
  • https://www.politie.nl/nieuws/2016/mei/2/07-politie-zoekt-getuigen-dode-hanen-en-duiven-in-zwijndrecht.html

Na een buurtonderzoek meldde een getuige zich, die aangaf dat haar zoon en een vriendje de dieren onthoofd gevonden hadden en wat met de kadavers hadden geklooid. Zij hadden de haan ook opgehangen.

Voor de politie blijft de vraag open staan van wie de dieren zijn en hoe ze aan hun einde zijn gekomen. De jongens ontdekten de vogels dinsdag tussen 13.00 en 15.00 uur. De inschatting van een geraadpleegde dierenarts is dat ze er hoogstens een dag hebben gelegen.

Mensen die wij nog niet gesproken hebben en meer informatie hebben over de zaak, iets verdachts hebben gezien, meer weten over de herkomst van de dieren, of de dieren eerder op of rond die plek hebben gezien, worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844, 0800-7000 of via het tipformulier op deze pagina.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top