donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Poobies breidt activiteiten uit met kant-en-klare kaarten
Poobies breidt activiteiten uit met kant-en-klare kaarten

Poobies breidt activiteiten uit met kant-en-klare kaarten

  • Nederland
  • Poobies, al meer dan 10 jaar de internationale marktleider op het gebied van gepersonaliseerde kaarten, lanceert in september 2013 een nieuw onderdeel van de website met kant-en-klare kaarten van bekende kaartcollecties.
  • Poobies_NL_logo
  • Poobies Europe B.V.
  • http://www.poobies.nl
  • info@poobies.nl
  • ***NOOT VOOR DE REDACTIE/ NIET VOOR PUBLICATIE: Voor overige vragen kunt u contact opnemen met: Poobies – Elise Ziere / Erik Asselberghs – 0031 (0)30 6921094 – info@poobies.nl Over Poobies In 2002 heeft Poobies de allereerste site, www.poobies.nl, geïntroduceerd waarmee je zelf kaartjes kunt maken en bestellen. Op de website wordt een grote collectie achtergronden, kaders en illustraties aangeboden waarmee gebruikers in een handomdraai een origineel en vooral persoonlijk kaartje kunnen maken. De kaartjes worden vervolgens binnen een dag bij de klant bezorgd. Met dit unieke concept, hoge kwaliteit drukwerk en een eigen helpdesk voor gebruikers, is Poobies inmiddels uitgegroeid tot een van de marktleiders in Europa. Het hoofdkantoor van Poobies is gevestigd in Zeist.

Zeist, 19 september 2013 – Poobies Europe B.V., al meer dan 10 jaar de internationale marktleider op het gebied van gepersonaliseerde kaarten, gaat een nieuwe uitdaging aan. In september 2013 lanceert Poobies een nieuw onderdeel van de website met kant-en-klare kaarten en richt zich daarmee op een breder publiek.

Alle kaarten onder één dak

“Het zelf maken van kaartjes is een nichemarkt. Niet iedereen wil zijn of haar kaartje zelf ontwerpen. Om een grotere groep mensen aan te kunnen spreken, hebben we, naast de mogelijkheid om zelf je kaartje te maken, een uitgebreide collectie kant-en-klare kaartjes toegevoegd. Poobies biedt daardoor nu alle kaarten onder één dak”, aldus Erik Asselberghs, oprichter en directeur van Poobies.

Kaartencollecties

Het nieuwe assortiment kant-en-klare kaarten bevat geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen en kerstkaarten uit bekende collecties als Belarto, Buromac en Family Cards. Poobies streeft ernaar om de collecties kant-en-klare kaarten in de toekomst verder uit te breiden.

Over Poobies

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top