zaterdag, september 19, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Poobies breidt uit in België met kant-en-klare kaartjes
Poobies breidt uit in België met kant-en-klare kaartjes

Poobies breidt uit in België met kant-en-klare kaartjes

  • Belgie
  • Vanaf nu is het voor Belgische klanten van Poobies mogelijk om naast het zelf maken van gelegenheidskaartjes ook kant-en-klare geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen en kerstkaarten te bestellen. Poobies heeft het assortiment kaarten met vele kaartcollecties uitgebreid en biedt nu alle kaarten onder één dak.
  • cards-basic-generic_be_nl
  • Poobies
  • http://www.poobies.be/nl
  • elise@poobies.com
  • Zeist, 8 juli 2014 –

Poobies Europe B.V., al meer dan 10 jaar de internationale marktleider op het gebied van gepersonaliseerde kaartjes, gaat in België een nieuw product introduceren. In navolging van Nederland, Duitsland en Oostenrijk lanceerde Poobies in juni een nieuw onderdeel van de Belgische website met kant-en-klare kaarten en richt zich daarmee op een breder publiek.

Alle kaarten onder één dak
“Poobies is bekend geworden door de mogelijkheid om zelf kaartjes te maken. Het zelf maken van kaartjes is echter een nichemarkt. Niet iedereen wil zijn of haar kaartje zelf ontwerpen. Daarom hebben we, om een grotere groep mensen aan te kunnen spreken, naast de mogelijkheid om zelf je kaartje te ontwerpen, een uitgebreide collectie kant-en-klare kaartjes toegevoegd. Poobies biedt daardoor nu alle kaarten onder één dak”, aldus Erik Asselberghs, oprichter en directeur van Poobies.

Kaartencollecties
Het nieuwe assortiment kant-en-klare kaarten bevat uitnodigingen, geboortekaartjes, trouwkaarten en kerstkaarten uit Belgische en buitenlandse kaartcollecties. Poobies heeft het streven om de collecties kant-en-klare kaarten in de toekomst verder uit te breiden.

Over Poobies

In 2002 heeft Poobies de allereerste site geïntroduceerd waarmee je zelf kaartjes kunt maken en bestellen. Op www.poobies.be wordt een groot aanbod achtergronden, kaders en illustraties aangeboden waarmee gebruikers in een handomdraai een origineel en vooral persoonlijk kaartje kunnen maken. De kaartjes worden vervolgens direct gedrukt en verzonden. Met dit unieke concept, hoge kwaliteit drukwerk en een eigen helpdesk voor gebruikers, is Poobies inmiddels uitgegroeid tot een van de marktleiders in Europa.

Over Poobies

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top