dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Postcard Experience: in een achtbaan door Amsterdam
Postcard Experience: in een achtbaan door Amsterdam

Postcard Experience: in een achtbaan door Amsterdam

  • Nederland
  • Toeristen spelen de hoofdrol in hun geanimeerde ansichtkaart
  • Postcard Experience
  • www.postcardexperience.com
  • info@postcardexperience.com

Vanaf vandaag raast de Postcard Experience door Amsterdam. Een rollercoaster vol toeristen die op hilarische wijze het thuisfront laten weten hoe geweldig het is in Nederland. Ze spelen de hoofdrol in hun eigen ansichtkaart, een bewegende online animatie van circa een minuut. Zo voert de achtbaan door de historische Amsterdamse binnenstad of langs oer-Hollandse tulpen, klompen en molens. Kortom: de ansichtkaart 3.0 is een feit.

Wat is de Postcard Experience?

De Postcard Experience is een nieuwe toeristische attractie in het centrum van Amsterdam. Hij biedt toeristen, expats, buitenlandse studenten, au pairs en stagiairs de kans aan boord te stappen van een unieke achtbaanrit langs de mooiste plekken in Amsterdam of Nederland. Ze acteren in een persoonlijke toeristische animatie. Een bewegende ansichtkaart, die ze via een link naar familie en vrienden kunnen sturen.

Waarom de Postcard Experiene?

Initiator Arlette Foeken over de unieke toeristische attractie: “Natuurlijk kun je heel ouderwets tientallen ansichtkaarten met postzegels kopen en die naar huis sturen. Of een foto van jezelf laten maken in Volendamse klederdracht. De Postcard Experience is een moderne variant van de ansichtkaart. Hipper en helemaal passend bij deze tijd van liken en delen. Na de opname ontvangt de toerist de gepersonaliseerde film binnen een kwartier digitaal. Dus direct posten op Facebook en YouTube wordt zo heel eenvoudig.”

Hoe werkt de Postcard Experience?

Toeristen kiezen een filmthema en gaan zitten voor een groen scherm. Een regisseur geeft aanwijzingen over hoe en wanneer er bewogen en gereageerd moet worden. Speciaal ontworpen software plaatst de opname in de geanimeerde film. Vervolgens ontvangt de toerist een link naar een digitaal bestand waarna het posten en delen op sociale media kan beginnen.

Wat kost de Postcard Experience?

De unieke gepersonaliseerde en geanimeerde ansichtkaartfilm kost 15,- euro. Ter introductie kost de bewegende animatie tijdelijk 10,- euro. Ook worden er usb-sticks verkocht in de vorm van een Hollandse molen. Daarop staat de film in een HD-versie.

Waar zit de Postcard Experience?

De Postcard Experience bevindt zich in de Utrechtsedwarsstraat 95 in Amsterdam. Op loopafstand van het Rembrandtplein, de Hermitage en de Albert Cuyp markt. Deze nieuwe attractie is zeven dagen per week van 10.00 uur tot 19.00 uur geopend.

www.postcardexperience.com

Wie bedacht de Postcard Experience?

De Postcard Experience is een initiatief van Orientation travel productions. Een audiovisueel productiebedrijf dat opereert op het raakvlak van toerisme en films.

 www.orientation.nl

Over postcard

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top