zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Postcard Experience in top 20 attracties van Amsterdam
Postcard Experience in top 20 attracties van Amsterdam

Postcard Experience in top 20 attracties van Amsterdam

  • Nederland
  • Sinds de opening een half jaar geleden is de Postcard Experience al door honderden enthousiaste toeristen bezocht. Op de populaire en veelgebruikte website www.tripadvisor.com zijn de recensies unaniem lovend. De Postcard Experience is inmiddels toegetreden tot de top 20 van attracties in Amsterdam en staat daarmee hoger dan onder andere het Stedelijk Museum, Nemo en de Amsterdam Arena.
  • PCE-STEMPEL-LOS-small
  • Postcard Experience
  • http://www.postcardexperience.com
  • info@postcardexperience.com
  • Voor meer informatie over de Postcard Experience kunt u contact opnemen met de heer Jeroen Stultiens, telefoon +31 (0)6 12876308 of stuur een e-mail naar info@postcardexperience.com Zelf proberen? U bent van harte welkom om deze unieke toeristische attractie zelf te ervaren. Bel of mail voor een afspraak voor een ongeëvenaarde achtbaanrit en persoonlijke ansichtkaart. Media Kit De Media Kit van Postcard Experience bevat informatie voor de pers, bloggers, magazines en websites over Postcard Experience en de producten inclusief voorbeeld films en foto's. De Media Kit kunt u hier downloaden: http://postcardexperience.com/Media_Kit.zip

Wat is de Postcard Experience?
De Postcard Experience is een innovatieve attractie in het centrum van Amsterdam. Bezoekers worden gefilmd in een greenscreen studio en spelen de hoofdrol in grappige animatiefilms over Nederland of Amsterdam. Elke film eindigt als een klassieke ansichtkaart met de tekst ‘Groeten uit Nederland of ‘Groeten uit Amsterdam’.

Hoe werkt de Postcard Experience?
Bezoekers worden ontvangen door de enthousiaste crew en nemen plaats voor een groen scherm. Tijdens de opname krijgen ze aanwijzingen over hoe er bewogen en gereageerd moet worden. Speciaal ontworpen software plaatst de opname vervolgens in de animatiefilm. De bezoeker ontvangt binnen een mum van tijd een link naar het digitale bestand waarna het delen op sociale media kan beginnen.

Zowel de regie-aanwijzingen als de groet aan het einde van een film zijn beschikbaar in verschillende talen. Op dit moment zijn Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans en Vlaams beschikbaar en nieuwe talen zijn in voorbereiding.

Reserveringsmodule
Op veler verzoek heeft Postcard Experience sinds vandaag een reserveringsmodule geïntegreerd op haar website. Hier worden dagen in blokken van één kwartier aangeboden en kan een bezoeker zijn of haar gewenste tijdstip reserveren.

Waar zit de Postcard Experience?
De Postcard Experience bevindt zich in de Utrechtsedwarsstraat 95 in Amsterdam. Op loopafstand van het Rembrandtplein, de Hermitage en de Albert Cuyp markt. Deze attractie is zeven dagen per week van 10.00 uur tot 19.00 uur geopend. www.postcardexperience.com

Lees de reviews op Tripadvisor: www.tripadvisor.nl/postcardexperience

Over marnix@postcardexperience.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top