woensdag, oktober 5, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / PostNL wederom meeste parttime vacatures
PostNL wederom meeste parttime vacatures

PostNL wederom meeste parttime vacatures

  • Nederland
  • PostNL wederom meeste parttime vacatures
  • ParttimeVacatures.net
  • http://www.parttimevacatures.net
  • info@parttimevacatures.net
  • PostNL is in Nederland de grootste werkgever met parttime vacatures. Daarmee heeft PostNL wederom de eerste plaats op de ranglijst met meeste deeltijdbanen bereikt. Dit blijkt uit onderzoek van ParttimeVacatures.net over de laatste twaalf maanden onder ruim 10.500 websites waar parttime vacatures worden aangeboden.

PostNL is in Nederland de grootste werkgever met parttime vacatures. Daarmee heeft PostNL wederom de eerste plaats op de ranglijst met meeste deeltijdbanen bereikt. Dit blijkt uit onderzoek van ParttimeVacatures.net over de laatste twaalf maanden onder ruim 10.500 websites waar parttime vacatures worden aangeboden.

Met meer dan 3.500 parttime vacatures blijft PostNL de nummer twee in de ranglijst ruim voor. Jumbo Supermarkten plaatste namelijk circa 700 parttime vacatures minder. Het verschil in aantal vacatures tussen de grootste werkgevers is in de laatste twaalf maanden kleiner dan het verschil in dezelfde periode vorig jaar. Dit komt mede doordat het aantal deeltijd vacatures in de breedte is toegenomen. In de top-10 van grootste werkgevers met parttime vacatures zijn verder Kruidvat, Sandd, Blokker, KPN, Albert Heijn, Florence, Dirk van den Broek en Mediamarkt te vinden.

Groot aanbod in sectoren Post, Supermarkt en Retail

In de provincies hebben regionale werkgevers met een lokale focus een belangrijk aandeel in het aanbod van deeltijd vacatures, zoals bijvoorbeeld universiteiten en internationale bedrijven met een hoofdkantoor in een bepaalde stad. Organisaties die landelijk opereren blijven echter regionaal ook de belangrijkste aanbieders van parttime banen. De postmarkt (o.a. PostNL en Sandd), de supermarktsector (o.a. Jumbo Supermarkten en DekaMarkt) en de retailsector (o.a. Blokker en Kruidvat) hebben een grote impact op het totaal aantal parttime vacatures.

Achtergrond onderzoek

ParttimeVacatures.net heeft onderzoek gedaan onder ruim 10.500 bedrijven- en vacaturesites in Nederland. Over de laatste twaalf maanden (medio mei 2014 t/m medio mei 2015) zijn de vacatures van 32 uur of lager per werkgever (exclusief arbeidsbemiddeling) geanalyseerd.

Over ParttimeVacatures.net

ParttimeVacatures.net is dé banensite voor parttime vacatures in Nederland. Met een groot aanbod van actuele deeltijdbanen en vele werkzoekenden brengt de vacaturesite de arbeidsmarkt voor parttime werk bij elkaar.

Over track2014

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top