vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Predivita verhuist magazijn naar Hamont-Achel
Predivita verhuist magazijn naar Hamont-Achel

Predivita verhuist magazijn naar Hamont-Achel

  • Europa
  • Predivita specialist in proteïnedieet producten en voedingssupplementen verhuist het magazijn naar Hamont-Achel. Daar heeft Predivita een ideale uitvalsbasis naar de verschillende Europese landen waar Predivita actief is.
  • predivita-logo-bpost
  • Predivita
  • http://www.predivita.be
  • press@predivita.com

Op tweede kerstdag verhuisde Predivita, de proteïnedieet producten specialist, in alle stilte haar magazijn naar Hamont-Achel. Dit om de huidige klanten zo weinig mogelijk overlast te bezorgen gedurende de effectieve overstap. Doel is om alle administratieve-, opslag- en dispatchdiensten van de onderneming op één locatie te centraliseren. Zo kan Predivita nog beter en performanter opereren dankzij de goede ligging van haar magazijn in deze KMO-zone. Voor klanten resulteert dit in een nog snellere service en een perfecte opvolging.

De nieuwe uitvalsbasis is gelegen in de KMO-zone waar vroeger het rangeerstation was gevestigd. Dit past in de plannen van de gemeente om een goed ondernemersklimaat te creëren en zo meer banen te kunnen bieden, aan de vaak jonge gezinnen die zich in de regio komen vestigen. Uiteraard werd bij de keuze ook de bereikbaarheid in overweging genomen. De uitvalswegen naar België en Nederland sluiten dan ook perfect aan bij het marktbereik van Predivita, aangezien de dieetproducten van Predivita op de Nederlandse markt in navolging van de Belgische- een waar succes blijken te zijn.

We hadden vooral behoefte aan meer ruimte omdat er in 2013 veel nieuwe producten zijn gelanceerd en dit in 2014 verder verloopt in een stijgende lijn. We barstten dus letterlijk uit onze voegen op de oude locatie, ook omdat we werken aan een nieuwe lijn nutraceuticals. Verder willen we ons door de stijgende vraag, meer gaan richten op de samenwerking met diëtisten en voedingsconsulenten. Onze uitbreiding was dus onontkomelijk.

Voor onze trouwe- maar ook nieuwe klanten betekent dit een positieve overstap, omdat we meer continuïteit en meer capaciteit kunnen bieden naast het feit dat de klanten vanaf nu ook ter plekke onze dieetproducten, voedingssupplementen en vitaminen kunnen afhalen. Predivita staat garant voor een persoonlijke service voor klanten uit de naaste- en wijde omgeving.

Met de overstap naar dit compleet nieuwe magazijn, in een KMO-zone in opgang, is de basis gelegd voor plannen in de nabije toekomst. Rest ons enkel nog om de administratie over te zetten alsmede alle ICT en telefonie gerelateerde diensten, dit in overleg met Telenet en Belgacom.

Over Predivita

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top