maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Premier Rutte geeft kinderpersconferentie tijdens Jeugdjournaaldag
Premier Rutte geeft kinderpersconferentie tijdens Jeugdjournaaldag

Premier Rutte geeft kinderpersconferentie tijdens Jeugdjournaaldag

  • Nederland
  • Premier Mark Rutte geeft op 12 juni een persconferentie speciaal voor kinderen tijdens de Jeugdjournaaldag in Beeld en Geluid.
  • NOS
  • http://nos.nl
  • info@nos.nl

Een unieke kans voor de aanwezige kinderen om de minister-president alles te vragen over zijn werk, de politiek en zaken die hen bezighouden. De kinderpersconferentie wordt op woensdag 12 juni (14.10-14.50 uur) rechtstreeks uitgezonden op Z@PP (Nederland 3) en via Jeugdjournaal.nl.

Tijdens de Jeugdjournaaldag komen de tien finalisten van de presentatiewedstrijd van het NOS Jeugdjournaal en Beeld en Geluid samen met hun klas naar Hilversum. Per klas mogen één of meer zelfbedachte vragen aan de minister-president worden gesteld. De presentatie van de persconferentie is in handen van Tamara Seur.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top