maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Presentatie Kleuren in de lucht 16 maart
Presentatie Kleuren in de lucht 16 maart

Presentatie Kleuren in de lucht 16 maart

  • Nederland
  • Kleurrijke presentatie van een moderne klassieker, Kleuren in de lucht, in een nieuwe vorm, voor alle droomkinderen van nu. Speelse middag voor kinderen vanaf 6 jaar en ouders, in de werfkelder van de Angelshop, Oudegracht 288A. Inloop vrij. Om 16 uur wordt het nieuwe boek feestelijk onthuld;-)
  • Heinlogo2-1
  • Kinder-Avonturenland
  • www.kial.nl
  • hein@kial.nl
  • Een bijzondere middag voor alle leeftijden, een ontmoeting met kunstenaars en ouders, en kinderen natuurlijk uit Nederland en Vlaanderen... die algehoord hebben van Kinder-Avonturenland en benieuwd zijn hoe dit verhaal verder gaat. PERSBERICHT
  • Voorwoord door Briony Vanden Bussche

Presentatie ‘Kleuren in de lucht’

Door Kinder-Avonturenland in samenwerking met

kunstenaars- en uitgeverscollectief OnderstroomBoven.

è VOOR KINDEREN VANAF 6 JAAR EN OUDERS ç

ZONDAG 16 MAART, 14-17 UUR

AngelShop,  Oudegracht 288A Utrecht

Nadere info: Hein van Elteren, 06-16972730/ www.kial.nl en

http://www.onderstroomboven.nl/about-us.html

Kleuren in de lucht was in 1993 een van de eerste boeken voor en over hooggevoelige kinderen, ook wel ‘nieuwetijdskinderen’ genoemd. Het leest als een spannend avontuur over de grenzen van tijd en ruimte heen. Heb je zelf zogenaamd ‘paranormale’ ervaringen, dan beleef je veel meer in het verhaal. Kleuren in de lucht kan eigen-wijze gevoelige kinderen en ouders helpen hun krachten te ontdekken en er goed mee om te gaan. Duizenden kinderen hebben het boek intussen gelezen, en ook de vervolgen Het grote kleurenspel en Dromen van de Tijdgrot, die Hein van Elteren in creatieve samenwerking met groepen kinderen schreef. Dromen van de Tijdgrot ontstond in de werfkelder van de Kargadoor aan de Oudegracht; er schreven zes Utrechtse kinderen gedurende langere tijd aan mee.

Deze moderne klassieker was uitverkocht, en verschijnt nu weer, in een nieuwe vormgeving, voor alle droomkinderen van nu.

Kleuren in de lucht  verschijnt onder de vlag van kunstenaars- en uitgeverscollectief OnderstroomBoven (OSB). Tijdens de presentatie op zondagmiddag 16 maart vanaf 14 uur lezen verschillende OSB-auteurs voor uit hun werk.

Ook vertellen zij over hun samenwerking binnen het collectief, dat het schrijven, drukken, uitgeven en verkopen van boeken steeds meer in eigen handen neemt.

Om 16 uur precies is de feestelijke presentatie van Kleuren in de lucht, vóór en in de  werfkelder van de Angelshop, Oudegracht 288A. Kinderen vanaf 6 jaar en ouders zijn van harte welkom te komen kijken, luisteren, tekenen wat ze horen in de verhalen; er is live muziek en nog veel meer. Ontdek het zelf in Kinder- Avonturenland;-)  Toegang gratis.

TIP: Kom kleurig gekleed, en neem kleurige dingen mee, bijvoorbeeld slingers, ballonnen, parasollen… die je makkelijk in de lucht kunt houden of hangen.

Dan wordt het vast een vrolijk lentefeest;-)

Tot speels in Kinder-Avonturenland!

Over Hein van Elteren

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top