vrijdag, februari 22, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / President Kosovo bezoekt Nederland
President Kosovo bezoekt Nederland

President Kosovo bezoekt Nederland

  • Nederland
  • Zijn Majesteit de Koning ontvangt donderdagochtend 5 december 2013 mevrouw Atifete Jahjaga, president van de Republiek Kosovo in audiëntie op Paleis Huis ten Bosch. ’s Middags vindt een ontmoeting plaats met minister-president Rutte op het ministerie van Algemene Zaken.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2013/12/04/president-kosovo-bezoekt-nederland.html

Tijdens de ontmoeting met de minister-president staan onder meer de bilaterale betrekkingen tussen Nederland en Kosovo en de regionale ontwikkelingen op de agenda. Voorafgaand aan de ontmoeting met de minister-president bezoekt de president de Staten-Generaal. Zij ontmoet de Voorzitter van de Eerste Kamer, Ankie Broekers-Knol, en de Voorzitter van de Tweede Kamer, Anouchka van Miltenburg, in de Eerste Kamer.

President Jahjaga bezoekt Nederland om een toespraak te houden op de conferentie TEDxAmsterdamWomen in Amsterdam. Het is het eerste bezoek van een Kosovaars staatshoofd aan Nederland sinds het land in 2008 de onafhankelijkheid uitriep.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top