dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Prestatiegericht en creatief leren!
Prestatiegericht en creatief leren!

Prestatiegericht en creatief leren!

  • Nederland
  • Huiswerkbegeleiding; steeds meer leerlingen maken er gebruik van. Het aantal huiswerkinstituten groeit dan ook snel. Huiswerkbegeleiding wordt vrijwel altijd op dezelfde ouderwetse manier gegeven; aan tafel de opdrachten en theorie doornemen. FutureOfFame, gevestigd in Amersfoort, komt met een nieuwe en een eigentijdse manier van huiswerkbegeleiding.
  • HW-beeldmerk
  • FutureOfFame
  • http://www.futureoffame.nl
  • futureoffame@gmail.com
  • Contactpersonen: Jorrit Schrijer 06230800480 jschrijer@hotmail.com Mels Niessen 0618810741 futureoffame@gmail.com FutureOfFame Daam Fockemalaan 22 3818 KG Amersfoort
  • FoF-logo-HWFABRIEK

ONDERSCHEIDEND!

De HuiswerkFabriek biedt een breed pakket aan vakken, zodat elke leerling terecht kan bij de HuiswerkFabriek.

Naast de algemene ruimte biedt de HuiswerkFabriek middelbare scholieren ook de mogelijkheid om zich terug te trekken in één van onze stille ruimtes waar ze zich in alle rust kunnen concentreren. Eén van de ruimtes bevat een greenscreen waar gebruik van kan worden gemaakt bij filmopnames. Dit kunnen leerlingen naar hartenlust gebruiken ter ondersteuning van het leerproces. Bij de HuiswerkFabriek wordt gekeken naar de wensen van de leerling en passen de manier van leren daarop aan.

HOE?

Met toezicht en ondersteuning van vergevorderde studenten wordt er hulp geboden met het maken van een overzichtelijke planning en om de leerstof inzichtelijk te maken. Dit wordt ondersteund met multimediale toepassingen, zoals: geluidsopnames en filmpjes. FutureOfFame staat met 40 man klaar om de leerlingen te helpen naar een hoger niveau; zij zijn gespecialiseerd in verschillende creatieve toepassingen.

Leerlingen van vmbo, havo en vwo kunnen deelnemen aan de HuiswerkFabriek.

Over futureoffame

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top