zaterdag, juli 11, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Prestaties Nederlandse Olympische sporters te volgen via unieke postzegels
Prestaties Nederlandse Olympische sporters te volgen via unieke postzegels

Prestaties Nederlandse Olympische sporters te volgen via unieke postzegels

  • Nederland
  • Via het postzegelvel ‘Olympische Spelen 2016’ kan iedereen met zijn smartphone het laatste nieuws van Nederlandse medaillewinnaars in Rio ontvangen. De Olympische beachvolleybalsters Sophie van Gestel en Jantine van der Vlist ontvingen vandaag het eerste postzegelvel uit handen van Mark-Jan Pieterse, manager Marketing van PostNL.
  • Post NL
  • info@postnl.nl

Na het scannen van de barcode op het postzegelvel verschijnen de drie postzegels op de smartphone. Door op de afbeelding van de postzegels te klikken, kom je op de website vanTeamNL om het laatste nieuws over de Nederlandse medaillewinnaars te lezen. De Nederlandse sportorganisatie NOC*NSF vult dagelijks alle content. Uit deze samenwerking is een unieke postzegel ontstaan waarmee iedereen de prestaties van de topsporters kan volgen.

Ambitie zichtbaar in postzegels

Het ontwerp van het postzegelvel straalt sport uit: ook tijdens de Olympische Spelen winnen we veel met sport in Nederland. Het postzegelvel bestaat uit een gouden, zilveren en bronzen postzegel. Samen vormen zij het podium waarop de drie winnende teams of atleten worden gehuldigd. De gouden postzegel heeft het grootste formaat en het TeamNL-logo is alvast in de medailles geplaatst.

Extra glans

Mark-Jan Pieterse over het postzegelvel: “Met deze postzegeluitgifte geven we de prestaties van onze TeamNL-medaillewinnaars tijdens de Olympische Spelen en Paralympische Spelen extra glans.” Jantine van der Vlist is verrast door de unieke functie van het postzegelvel: “Geweldig dat je óók via postzegels dagelijks op de hoogte blijft van onze sportprestaties in Rio.”

Verkrijgbaarheid

Op de drie postzegels ‘Olympische Spelen 2016’ staat ‘Nederland 1’, bedoeld voor post tot 20 gram met een bestemming binnen Nederland. Deze postzegels zijn vanaf 18 juli te koop bij alle winkels van Bruna en via collectclub.nl. De Geldigheidstermijn is onbeperkt.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top