donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Prianto sluit distributie overeenkomst met Flexera Software om het partner kanaal van de Applicatie Beschikbaarheid en Installatie Optimalisatie oplossingen in de Benelux uit te bouwen.
Prianto sluit distributie overeenkomst met Flexera Software om het partner kanaal van de Applicatie Beschikbaarheid en Installatie Optimalisatie oplossingen in de Benelux uit te bouwen.

Prianto sluit distributie overeenkomst met Flexera Software om het partner kanaal van de Applicatie Beschikbaarheid en Installatie Optimalisatie oplossingen in de Benelux uit te bouwen.

  • Nederland
  • Door de Flexera oplossingen AdminStudio, Workflow Manager, App Portal, InstallShield en InstallAnywhere gezamenlijk met “Knowledge Distributeur” Prianto Benelux via een geautoriseerd partner kanaal aan te bieden, kunnen nog meer bedrijven geholpen worden bij belangrijke IT projecten omtrent Windows migraties, Desktop transformaties, virtualisatie, cloud, consumerization of IT en IT-as-a-service.
  • Prianto Logo + tagline
  • Prianto Benelux
  • www.prianto.nl
  • contact@prianto.nl
  • Rotterdam, 26 maart 2014.
  • 26-3-2014 Prianto sluit distributie overeenkomst met Flexera Software

Door de toenoemende variatie en aantal applicaties bij bedrijven wordt het beheer van het gehele portfolio aan applicaties en applicatie-gerelateerde taken een groeiende zorg. Flexera Software is marktleider op het gebied van “Application Usage Management” en helpt bedrijven bij het creëren, beschikbaar stellen en uitrollen van hun applicaties, met daarbij uitgebreide mogelijkheden om de inzet van applicaties strategisch aan te pakken.

Door de oplossingen AdminStudio, Workflow Manager, App Portal, InstallShield en InstallAnywhere gezamenlijk met “Knowledge Distributeur” Prianto Benelux via een geautoriseerd partner kanaal aan te bieden, kunnen nog meer bedrijven geholpen worden bij belangrijke IT projecten omtrent Windows migraties, Desktop transformaties, virtualisatie, cloud, consumerization of IT en IT-as-a-service.

Rashied Akrum, Managing Director-CEO bij Prianto vertelt: “Flexera Software is de absolute markteider in Applicatie Beschikbaarheid en Installatie Optimalisatie en we zien een enorme groei van bewustwording en inzet van applicaties als strategisch hulpmiddel. Het is daarom cruciaal om nauw samen te werken met de juiste partners om deze veelal complexe applicatie uitdagingen aan te pakken.”

“Prianto heeft een uitstekende relatie met partners in de Benelux en zal met hun kennis en kunde omtrent het Applicatie Beschikbaarheid Concept ons partnerkanaal kunnen opbouwen en meer bedrijven helpen om hun investeringen in software en applicaties te optimaliseren” aldus Patrick Gunn, Vice President Strategic Alliances & Channel, Flexera Software.

Over Flexera Software – Flexera Software is marktleider op het gebied van “application usage management” en helpt bedrijven bij het  creëren, beschikbaar stellen en uitrollen van hun applicaties, met daarbij uitgebreide mogelijkheden om de inzet van applicaties strategisch aan te pakken. Denk hierbij aan compliancy beheer van licenties, applicatie- en licentie controle en inzicht en optimalisatie van applicatiegebruik. De oplossingen van Flexera worden nu al door meer dan 80.000 bedrijven gebruikt om hun applicatie software investeringen te waarborgen, te verbeteren en te optimaliseren. www.flexerasoftware.com.

Over Prianto -Prianto B.V. is een ‘toegevoegde waarde’ distributeur met een focus op virtualisatie, mobiliteit en cloud computing. De doelstelling is om op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze visie, innovatie, kennis, services en producten te leveren aan het IT-kanaal in de Benelux. Wat wordt verstaan onder “Personalized Knowledge Distribution”. De visie is gebaseerd op vier kernpunten: Leveren geen ’13-in-een-dozijn’ producten. Ten tweede  behoort alles innovatief, hoogwaardig en marktconform te zijn. Als derde wordt er zorgvuldig gekeken naar de bedrijfssituatie en doelstellingen van de partners en hun klanten om de juiste oplossing te creëren en als vierde, maar zeker niet laatste, gespecialiseerd in het Applicatie Beschikbaarheid Concept. www.prianto.nl

Geïnteresseerd? Volg dan ons introductie webinar op 3 april a.s. om 14:00 uur met als thema “Accelerate Your Application Migration and Repackaging Projects”. Registreer hier!

Over Prianto

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top