zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Prijs voor Fotostudio Jan en Olaf
Prijs voor Fotostudio Jan en Olaf

Prijs voor Fotostudio Jan en Olaf

  • Nederland
  • Olaf Schulte van Fotostudio Jan en Olaf uit De Meern heeft tijdens het Master Photographers Network-congres op 2, 3, en 4 november in Utrecht de derde prijs gekregen van de vakjury voor zijn foto. Het thema van de themawedstrijd was karakter.
  • fotostudio_jan_en_olaf-olaf_schulte
  • Fotostudio Jan en Olaf
  • http://www.janenolaf.nl
  • olaf@janenolaf.nl
  • Noot voor de redactie: Voor meer informatie: Olaf Schulte 06-42314748

Olaf Schulte van Fotostudio Jan en Olaf uit De Meern heeft tijdens het Master Photographers Network-congres op 2, 3, en 4 november in Utrecht de derde prijs gekregen van de vakjury voor zijn foto. Het thema van de themawedstrijd was karakter.

Het Master Photographers Network is een netwerk van professionele fotografen en organiseert jaarlijks bijeenkomsten om de fotografie in Nederland naar een hoger niveau te brengen. Aan de themawedstrijden die het netwerk organiseert, mogen fotografen een eigen invulling geven. De vakjury die de foto’s beoordeelt, bestond deze keer uit Lucille Feremans uit België, Janusz Szpakowski uit Spanje en de Nederlandse Ad Verijken. Zij hebben de foto van Olaf Schulte bekroond met een derde prijs. Enkele punten waar de jury op lette, zijn kwaliteit, onderscheidenheid, techniek en emotie.

Over Olaf Schulte

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top