donderdag, april 9, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Primeur, publicatie nieuwe roman op website
Primeur, publicatie nieuwe roman op website

Primeur, publicatie nieuwe roman op website

  • Nederland
  • Nieuwe roman "Dubbelspel in Kwadraat" wordt volledig gepubliceerd op website
  • Jos Heijmans
  • www.josheijmans.eu
  • info@josheijmans.eu
  • Persbericht, 1 september 2014

Uniek of niet?

De nieuwe roman van Jos Heijmans gaat niet naar een uitgever, maar wordt per 2 à 3 hoofdstukken in de komende weken gepubliceerd op de website www.josheijmans.eu Uiteindelijk zal de complete roman na een aantal weken beschikbaar zijn voor geïnteresseerde lezer. Gratis en geheel kosteloos, beschikbaar voor iedereen die van lezen houdt.

Totaal ca. 320 pagina’s ( aantal is gebaseerd op publicatie in boekvorm)

Waarom deze keuze?

“Ik vind het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om kosteloos kennis te maken met schrijfsels, in dit speciale geval met mijn schrijverij,” volgens Jos Heijmans. Dubbelspel in Kwadraat is zijn vierde roman. Naast het schrijven voor volwassen, schrijft Heijmans ook voor kinderen. (website www.elfjelief.nl)  Dit is voor hem tevens een mooie gelegenheid om zich breed te presenteren. Dubbelspel in Kwadraat is de voorloper van zijn vijfde roman De verloren kunstenaar, die begin/medio 2015 zal verschijnen. Deze roman gaat verder waar Dubbelspel in Kwadraat ophoudt en zal weer alleen via de reguliere kanalen verkrijgbaar zijn.

Dubbelspel in Kwadraat

“Dubbelspel in Kwadraat is mijn vierde roman. Met deze nieuwe roman bewandel ik, zij het voorzichtig, het pad van “suspense”, gelardeerd met een flinke portie humor. (Op zich een lastige combinatie) Het is een avontuur dat in lagen is opgebouwd. Tot aan de laatste bladzijde blijft de uiteindelijke plot eigenlijk onvoorspelbaar en vaag en dat is nou net het leuke aan dit soort verhalen. Of ik hier helemaal in geslaagd ben, laat ik graag aan mijn lezers over. Ik heb in elk geval mijn best gedaan om er een leesbaar en boeiend avontuur van te maken. Dubbelspel in kwadraat was in juli 2013 zo goed als klaar, maar  het heeft tot augustus 2014 geduurd, voordat ik er helemaal tevreden over was. Nu is het dan ook zover om het presenteren aan een breder publiek.”

Korte beschrijving

Saskia Staub en Robert Brown worden aan elkaar gekoppeld als ze zich hebben ingeschreven voor een avonturenwedstrijd van de New Daily Espress. Saskia stelt voor om de echtgenote van de eigenaar van de organiserende krant te ontvoeren. Het moet leiden tot spannend avonturenverhaal. Hoewel Robert twijfelt aan de haalbaarheid van het plan zetten ze toch door. De verwikkelingen en ontwikkelingen die dan volgen zijn hier en daar bijna hilarisch te noemen, maar ze zijn vooral onverwacht en onvoorspelbaar. Of deze ontvoering goed afloopt en er uiteindelijk losgeld wordt betaald…? In elk geval verloopt niet alles volgens plan of misschien juist ook wel…

Over Heijmans

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top