dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Primeur Wageningen: Workshop “Yoga voor luie mensen”
Primeur Wageningen: Workshop “Yoga voor luie mensen”

Primeur Wageningen: Workshop “Yoga voor luie mensen”

  • Nederland
  • Een vorm van massage waarbij naast acupressuur de masseur je steeds dieper in allerlei yogaposities brengt zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen.
  • workshop
  • Shiyoma
  • http://www.shiyoma.nl
  • info@shiyoma.nl
  • Link persbericht op website met foto's: http://www.shiyoma.nl/persbericht/

Onder de paraplu van ITM – Thai Hand (erkend internationaal trainingsschool) worden door Shiyoma, deze Thaise Yoga Massage workshops verzorgd zodat iedereen met deze Oosterse geneeswijze kennis kan maken.

Op zaterdag 7 juni wordt de eerste workshop gegeven op de Duivendaal 7 in Wageningen.

In Thailand wordt Traditionele Thaise Yoga massage in ziekenhuizen toegepast om de wachtlijsten te verkorten en is deze massage ook verweven in de Thaise cultuur.

Thaise yoga massage is een soort dans tussen masseur en gemasseerde. Niet alleen voor de klant, maar ook voor de masseur werkt de massage balancerend voor lichaam en geest.

De workshop:

Leer in 4 uur de basis techniek van de 2500 jaar oude Traditionele Thaise Yoga Massage. Goed voor het verbeteren van de bloedcirculatie, verminderen van klachten als RSI, hoofdpijn, stijve nek/schouders en voor een algehele ontspanning. Na een korte introductie over de herkomst van de Thaise Yoga Massage en een duidelijke uitleg over de massage technieken en veilig werken, ga je direct aan de slag. De massage wordt op de mat over soepele kleding heen gegeven.

Voor meer informatie en aanmelden: www.shiyoma.nl/workshop

Over shiyoma

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top