donderdag, mei 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Prindustry Connect Event 2018
Prindustry Connect Event 2018

Prindustry Connect Event 2018

  • Nederland
  • Ontmoet spelers uit de grafische en creatieve wereld op het Prindustry Connect Event 2018 in Studio A12! Op donderdag 18 oktober 2018 zet Prindustry van 10.00 tot 17.00 uur een relatiedag neer dat in het teken staat van connecten. Je ontmoet hier grafische specialisten, resellers, leveranciers, creatieve ondernemers, printmanagement bedrijven, merkeigenaren en overheden. Connect jij mee?
  • Prindustry Connect Event 2018 - geel
  • Prindustry
  • https://prindustry.com/nl/connect-event/
  • jolanda@prindustry.nl
  • Studio A12-studiocafé

Connecten met grafische specialisten, resellers, leveranciers en creatieven

Op donderdag 18 oktober 2018 is het Prindustry Connect Event. Twee keer eerder werd er een succesvolle netwerkdag georganiseerd onder de naam Marktplaatsdag. Voor deze derde editie kiest Prindustry voor evenementenlocatie Studio A12, een grotere én centrale locatie direct aan de A12 in Bunnik.

Prindustry zet op het event van 10.00 tot 17.00 uur een relatiedag neer dat in het teken staat van connecten. Je ontmoet hier grafische specialisten, resellers, leveranciers, creatieve ondernemers, printmanagement bedrijven, merkeigenaren en overheden.

Resellers maken kennis met de leveranciers die hun producten aanbieden via het platform van Prindustry. Er zijn meer dan 150 resellers die met een eigen webshop online miljoenen communicatieproducten kunnen aanbieden. Voor grafici die nu nog niet verbonden zijn, is het evenement ook interessant. Zij ervaren hoe een WhiteLabelShop toegevoegde waarde geeft voor hun klanten. Merkeigenaren en overheden met interne klanten komen meer te weten over brandportals, een op maat gemaakt communicatieplatform in de eigen huisstijl.

Leveranciers stellen zichzelf voor als partner van het platform. Er zijn al vele leveranciers van de partij, zoals Drukwerkdeal, Probo, Flyeralarm, Saxoprint, Dortland en van Beem en Di-Jet. Producenten die willen weten hoe zij hun producten bij resellers onder de aandacht brengen, kunnen ervaringen uitwisselen met deze partners.

Tijdens het event ontmoeten al deze partijen elkaar eens offline. Voor de inspiratie is er een aanvullend programma met presentaties en workshops. De komende maanden volgen er meer onthullingen over dit programma. Prindustry geeft op het event bovendien zelf een grootse productlaunch.

Het Prindustry Connect Event is dé dag waar spelers uit de grafische en creatieve wereld connecten! ​Meld je aan via de website van Prindustry: https://prindustry.com/nl/connect-event/

Over JolandaPrindustry

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top