dinsdag, november 24, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Mensen / Prins Constantijn zoekt nieuwe baan
Prins Constantijn zoekt nieuwe baan

Prins Constantijn zoekt nieuwe baan

  • Nederland
  • Prins Constantijn gaat op zoek naar een nieuwe baan. Hij was sinds april 2013 chef van het kabinet van de Nederlandse eurocommissaris Neelie Kroes, maar zal niet toetreden tot de staf van de nieuwe commissaris Frans Timmermans. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) bevestigd, schrijft de Volkskrant.
  • Parlementair Documentatie Centrum
  • http://www.europa-nu.nl
  • nv201@pdc.nl
  • http://www.europa-nu.nl/id/vjnx9yodo9w8/nieuws/prins_constantijn_zoekt_nieuwe_baan?ctx=vhsih95vppua&tab=0&tab=0

De nieuwe stap voor Constantijn betekent niet dat hij vaker koning Willem-Alexander zal ondersteunen. “Er zal niet veel meer tijd zijn dan nu om daarnaast verplichtingen aan te gaan in het kader van het Koninklijk Huis”, aldus de RVD. “Bovendien is het aan de koning om te bepalen of, wanneer en hoe hij leden van het Koninklijk Huis inzet in de invulling van zijn koningschap.”

Op dit moment neemt prinses Beatrix, inmiddels 76, nog heel veel openbare verplichtingen voor haar rekening en doet Constantijn heel weinig, schrijft de krant.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top