maandag, januari 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Technologie & Wetenschap / Prinses Máxima Centrum klaar voor de toekomst met ERP-oplossing Vidaví van Axians
Prinses Máxima Centrum klaar voor de toekomst met ERP-oplossing Vidaví van Axians

Prinses Máxima Centrum klaar voor de toekomst met ERP-oplossing Vidaví van Axians

  • Nederland
  • Axians Healthcare is een langdurig samenwerkingsverband aangegaan met het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Met de ERP-oplossing Vidaví kiest het centrum voor kinderoncologie voor een oplossing die niet alleen voldoet aan al haar wensen, maar ook kan meegroeien met haar toekomstige ambities.
  • ondertekening pmc axians
  • Axians
  • www.axians.nl
  • info.healthcare.nl@axians.com

Axians Healthcare is een langdurig samenwerkingsverband aangegaan met het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. In het centrum, dat in mei 2018 in gebruik wordt genomen,  worden hoog complexe zorg en research van de kinderoncologie geconcentreerd. Het doel is ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Met de ERP-oplossing Vidaví kiest het centrum voor kinderoncologie voor een oplossing die niet alleen voldoet aan al haar wensen, maar ook kan meegroeien met haar toekomstige ambities.

Waarom Vidaví
“De keuze voor een ERP-systeem is een langdurig traject geweest, omdat we zeker wilden weten dat we de juiste keuze zouden maken” aldus Diana Monissen, voorzitter Raad van Bestuur binnen het Prinses Máxima Centrum. “Met Vidaví van Axians kiezen we voor een oplossing die zich reeds bewezen heeft in de markt, het is gewoonweg de best practice. Daarnaast past de oplossing naadloos bij ons innovatieve karakter. Met Vidaví slaan we dus twee vliegen in één klap.”

Toekomstbestendig
Dankzij de ERP oplossing van Axians kan het Prinses Máxima centrum naar de toekomst kijken.  Monissen is positief: “Zoals eerder al aangestipt hebben we een innovatief karakter binnen het Prinses Máxima Centrum, met Vidaví kunnen we in de toekomst verder met voorraadbeheer en onze ambitie op logistiek gebied. We hebben in Axians een prima partner gevonden.”

Over Axians_HC

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top