zaterdag, september 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Prisma horloges blijft in Nederlandse handen
Prisma horloges blijft in Nederlandse handen

Prisma horloges blijft in Nederlandse handen

  • Nederland
  • Groothandel Excellent B.V. te Asperen heeft het Nederlandse Prisma opnieuw opgestart.
  • Complete_collectie_Prisma_Simpel
  • Excellent
  • www.excellentwebshop.nl
  • info@excellentwebshop.nl

Asperen – Groothandel Excellent B.V. te Asperen heeft het Nederlandse Prisma opnieuw opgestart. Sinds 21 juli 2014 is de volledige voorraad overgedragen en beschikbaar gekomen voor de verkoop. Het doel is om dit horlogemerk te continueren maar ook te innoveren.

Prisma, het oudste horlogemerk van Nederland

Sinds het eerste Prisma horloge in 1948 werd gemaakt, is het merk uitgegroeid tot het oudste en bekendste horlogemerk van Nederland. In die tijd zijn de collecties met hun tijd meegegaan, zonder het goede van vroeger uit het oog te verliezen. Prisma houdt van simpel, kwaliteit voor een betaalbare prijs en het leveren van service.

Prisma horloges was voorheen in handen van Aurum BV, House of Jewels and Watches, evenals een aantal andere grote merken, waaronder Esprit Time & Jewels, Desiree en Boccia Titanium. Door tegenvallende resultaten werd besloten om het faillissement aan te vragen. Hiermee dreigde het bijzondere en oer-Hollandse horlogemerk Prisma verloren te gaan.

Excellent voert al grote merken als Sekonda, Q&Q by Citizen en Claudio Calli. Met trots is nu het merk Prisma horloges hieraan toegevoegd.

Over Excellent B.V.

Excellent is van huis uit een groothandel met direct lijnen met fabrikanten. Hierdoor is er veel invloed op het assortiment. Excellent zal door de nieuwe technieken, waaronder 3D printing, steeds meer productie en assemblage naar Nederland halen.

Excellent levert door heel Nederland complete verkoopconcepten aan detaillisten (B2B), maar ook direct aan consumenten (B2C) via een provisiemodel. Sinds kort via de compleet vernieuwde webshop. Producten kunnen ook worden afgehaald op de vestiging in Asperen.

Voor meer informatie:
Teus van Ekeren (directeur)
T: 0345- 631 756
W: www.excellentwebshop.nl
E: info@excellentwebshop.nl

Over Excellent

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top