zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Prisma Horloges komt met smart horloge
Prisma Horloges komt met smart horloge

Prisma Horloges komt met smart horloge

  • Europa
  • Prisma doet haar duit in het smartwatch-zakje. Onder de naam ‘PrismaNote’ biedt het Nederlandse horlogemerk een nieuwe horlogecollectie met een NFC-chip (NearField Communication). Hiermee is het mogelijk om een persoonlijke tekst, een foto en video toe te voegen aan het horloge.
  • IMG_0439 bewerkt2
  • Prisma Horloges
  • www.prismawatch.com
  • welcome@prismawatch.com

Het Nederlandse Horlogemerk Prisma komt met een nieuw type Smart horloge

Prisma doet haar duit in het smartwatch-zakje. Onder de naam ‘PrismaNote’ biedt het Nederlandse horlogemerk een nieuwe horlogecollectie met een NFC-chip (NearField Communication). Hiermee is het mogelijk om een persoonlijke tekst, een foto en video toe te voegen aan het horloge. Excellent Electronics te Asperen, de groothandel c.q. fabrikant van Prisma horloges, wil op deze manier het cadeau doen van een horloge nog persoonlijker maken.

PrismaNote met NFC-chip

Nieuwe technologische ontwikkelingen maken tegenwoordig veel mogelijk, ook op het gebied van horloges en connectiviteit met smartphones. Meer dan 9 miljoen Nederlanders hebben een smartphone, en dit aantal groeit nog steeds. Ook de NFC techniek wordt al veel toegepast. Zeer bekende toepassingen zijn de OV-chipkaart en het contact-loos betalen met je pinpas. Prisma presenteert nu deze technische mogelijkheden in zeer betaalbaar horloge van € 149,=. Het horloge is vanaf medio april beschikbaar bij de juwelier.

Teus van Ekeren van Excellent Electronics legt uit: Een boodschap, foto of video aan het horloge toevoegen is met de geïntegreerde NFC-chip gemakkelijk en veilig. Deze boodschap kan toegevoegd of bekeken worden door je smartphone tegen het horloge te houden. Dit activeertautomatisch de dataverbinding en de PrismaNote software.Ook via een normale computer of tablet is de boodschap middels internet bereikbaar. Met deze koppeling aan de intelligente ‘Prisma Note’ wordt het geven en het krijgen van een horloge nog persoonlijker. Ook is het mogelijk om de boodschap te delen met vrienden op Facebook. Het wijzigen of bekijken van de boodschap is uiteraard beveiligd met een wachtwoord.

Echt Nederlands

Voor de creatie van het concept werkte Excellent samen met studenten van de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Het bedrijf streeft er sinds de overname van Prisma in 2014 naar om in stappen de productie en assemblage naar Nederland te halen. De ‘Prisma Note’ wordt dan ook in Asperen geassembleerd.

Jonge generatie

Met deze introductie heeft het bedrijf een basis gecreëerd waarin verdere ontwikkelingen in het verschiet liggen. Dit is een eerste serie in een nieuw platform. Later in het jaar wil Excellent Electronics bijvoorbeeld kinderhorloges van CoolWatch uitvoeren met leuke spelletjes. Excellent wil met deze toevoeging het aanbod ook interessanter maken voor een jongere generatie consumenten.

Over PrismaHorloges

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top