woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Professionele tilhulpen en hefsystemen
Professionele tilhulpen en hefsystemen

Professionele tilhulpen en hefsystemen

  • Nederland
  • Van den Bos heeft meer dan 70 jaar werkervaring op het gebied van logistiek en ergonomie en is specialist op het gebied van schaarheftafels en tilhulpmiddelen.
  • Van den Bos Groep
  • http://www.vandenbosgroep.nl
  • beheer.vandenbos@gmail.com

Bij Van den Bos groep zijn we gespecialiseerd in ergonomisch verantwoorde hefsystemen en tilhulpen. Wij bieden voor ieder bedrijf een passende oplossing, welke producten of goederen er ook getild en verplaatst dienen te worden. Wij hebben verschillende hulpmiddelen voor het tillen van 30 kg tot 50.000 kg en alles hier tussenin. Tilhulpmiddelen zorgen ervoor dat werkzaamheden voor uw werknemers een stuk lichter worden gemaakt en daardoor aangenamer. Zware voorwerpen hoeven zij niet meer zelf te tillen, waardoor er productiever gewerkt kan worden, met minder kans op ongevallen en overbelasting. Er zullen minder ziekmeldingen zijn, waardoor ook de ziektekosten dalen.

Vaculex TS vacuüm hefsysteem

Vacuüm hefsystemen zijn er in verschillende soorten en maten. Deze systemen hebben met elkaar gemeen dat ze handzaam, flexibel, licht en eenvoudig te bedienen zijn. Onze vacuumheffers zuigen zich als het ware vast aan een object, waardoor dit gewichtloos opgetild en verplaatst kan worden. Vaculex TS hefsystemen zijn bedoeld voor het efficiënt op en af stapelen van bijvoorbeeld kisten, dozen, zakken en metalen platen op hogere levels. Bij dit vacuum hefsysteem kunt u diverse accessoires aanschaffen die ervoor zorgen dat het systeem specifieke taken kan vervullen. Vaculex TS hefsystemen tillen tot 65 kg en zijn zeer veilig en gebruiksvriendelijk. Het systeem is voordelig in de aanschaf en ook in het onderhoud.

Vrijblijvend advies

Wilt u graag weten welke tilhulpen of hefsystemen geschikt zijn voor uw bedrijf? Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de oplossingen en mogelijkheden bij u op de werkvloer. U kunt bij Van den Bos ook terecht voor diverse schaartafels en autoliften. Op onze website vindt u diverse referenties van klanten terug voor vacuümheffers, schaartafels en autoliften. Neem gerust contact met ons op, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.

Over Van den Bos Groep

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top