dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Programma TAMA Bollendag 2009 is bekend!
Programma TAMA Bollendag 2009 is bekend!

Programma TAMA Bollendag 2009 is bekend!

Enkhuizen – Het programma van de vierde TAMA Bollendag is bekend. Na drie succesvolle evenementen wordt deze vierde editie weer groter aangepakt dan voorgaande jaren. Zeilschip de Abel Tasman uit Enkhuizen is dit keer afgehuurd als bijzondere locatie voor de geplande activiteiten. Geheel in stijl komt Ocean Volvo Race zeiler Roy Heiner een presentatie geven. Net als voorgaande jaren zal deze presentatie worden gekoppeld aan het ondernemerschap in de bloembollensector. Dit jaar is de Bollendag gepland op donderdag 27 augustus.

 In 2006 werd de eerste Bollendag georganiseerd door Boon Trade International (nu ArcaZen Bulb Netting Systems) in samenwerking met nettenleverancier TAMA. Vanwege dat grote succes is de TAMA Bollendag ondertussen een begrip in het bloembollenvak. Leo Boon, initiatiefnemer en directeur van ArcaZen snapt wel waarom. “Het bollenvak is een leuke sector, maar er moet wel keihard gewerkt worden. Aan het einde van het altijd hectische rooiseizoen is het dan fijn om op een bijzondere wijze te relaxen met collega’s uit het vak.” Volgens Leo is de sfeer altijd “super”!


Toch zit er ook een zakelijke kant aan de Bollendag. “Zo hebben we ieder jaar een inspirerende spreker uit een andere sector. Het is verbazend hoe bepaalde sectoren op elkaar aan lijken te sluiten.” Legt Melanie Boon, marketing manager bij ArcaZen Bulb Netting Systems, uit. “Dit jaar komt Volvo Ocean Race zeiler Roy Heiner een presentatie verzorgen. Hij laat zien hoe hij zijn sportmentaliteit heeft omgezet in een succesvolle zakenmentaliteit.” De aanwezigheid van meneer Heiner sluit hierdoor prima aan bij de locatie van de Bollendag.

Donderdag 27 augustus ligt het 49 meter lange schip in de havenstad Enkhuizen waar de afvaart zal zijn. De inschrijving is deze week geopend en er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Op de website www.ArcaZen.com staat het complete programma online en kan men zich opgeven voor de TAMA Bollendag 2009.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top