zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Promotionele kleding als marketingtool
Promotionele kleding als marketingtool

Promotionele kleding als marketingtool

  • Nederland
  • Een merk is het herkenpunt van een bepaald product of bedrijf. Het bepaalt hoe mensen over u en uw product denken. De marketing die hierbij komt kijken is een ingewikkeld proces en het bereiken van het gewenste effect kan jaren duren.
  • Merchandising Concepts
  • www.merchandisingconcepts.nl
  • merchandisingconcepts@outlook.com

Een merk is het herkenpunt van een bepaald product of bedrijf. Het bepaalt hoe mensen over u en uw product denken. De marketing die hierbij komt kijken is een ingewikkeld proces en het bereiken van het gewenste effect kan jaren duren. Tijdens dat proces kan het helpen om de juiste hulpmiddelen bij de hand te hebben. Eén van deze hulpmiddelen is promotionele kleding. Denk hierbij aan met uw merk bedrukte sportkleding, petten, truien en tassen.

Waarom is promotionele kleding zo effectief?

Met uw merk bedrukte kleding kan gezien worden als een tastbare herinnering van uw merk. Een herinnering die moeilijker te negeren is dan TV-reclames, advertenties en Googls ads. Wanneer u iemand een tas met uw merk geeft, geef je die persoon iets hij of zij kan dragen en mee kan nemen. Op deze manier komt uw merk continu terug bij uw doelgroep.

Mogelijkheden van promotionele kleding

Het grote voordeel van de bedrukte kleding is het aantal mogelijkheden om de boodschap zo goed mogelijk vorm te geven. U heeft bijvoorbeeld niet enkel de keuze uit de het loge en de boodschap, maar de kleur van de kleding kan ook matchen bij uw huiskleur. Het kleinste detail kan maken dat promotionele kleding wordt geïdentificeerd met uw merk.

Ga voor promotionele kleding die past bij uw merk. Staat u bijvoorbeeld voor een groene maatschappij? Laat uw kleding dan maken van gerecycled of organisch materiaal.

Welke promotionele kleding past bij uw bedrijf?

Bij het kiezen van de juiste promotionele kleding dient er voldoende aandacht aan uiterlijk te worden besteedt. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfskleding. Het is niet alleen belangrijk dat je werknemers kleding dragen die past bij hun werk, maar ook dat zij de juiste kleding dragen bij andere evenementen binnen het bedrijf. Of u nu bedrijfskleding of promotionele kleding uitzoekt: u moet altijd rekening houden met de identiteit van uw bedrijf. Zoek kleding die functioneel is voor uw bedrijf en relevant is voor de doelgroep.

Over sannevermeulen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top