dinsdag, november 13, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Promovideo SW4D
Promovideo SW4D

Promovideo SW4D

  • Nederland
  • De Sallandse Wandelvierdaagse is een 4-daags wandelevenement dat sinds 2008 jaarlijks in de herfstvakantie wordt gehouden. Vertrek en aankomst met dagelijks een andere route. Afstanden 20, 30 en 40 km voor volwassenen en 8 km voor kinderen in basisschoolleeftijd.
  • Sallandse wandelvierdaagse
  • http://sw4d.nl
  • marketing@sw4d.nl

Deelnemers die de vier dagen volbrengen ontvangen een medaille, maar het is ook mogelijk een of enkele dagen deel te nemen. De Sw4d is aangesloten bij de landelijke koepelorganisatie KNBLO-NL.

De Sw4d is uniek doordat er op de landelijke wandelkalender in de herfst (en in de winter) geen andere vierdaagse voorkomt. Het is een echt familie-evenement en sterke punten zijn de atmosfeer van kleuren en geuren in de herfst, schitterende routes over landgoederen en natuurgebieden, het Sallandse landschap, enthousiaste doorkomstplaatsen (1e dag Wijhe, 2e dag Heino, 3e dag Luttenberg en 4e dag Heeten), Sallandse gastvrijheid en gemoedelijke sfeer, professionele organisatie en niet te vergeten een kidsroute, die bij andere vierdaagsen ontbreekt.

De kidsroute komt voort uit het Ik Lekker fit!? programma dat erop is gericht kinderen te stimuleren  tot bewegen en een gezonde leefstijl. De dagelijkse routes zijn 8 km lang en krijgen de naam mee van bezienswaardigheden onderweg, bijv. zwanenroute, vijverroute e.d. Bij start en finish zijn er speciale attracties voor de kinderen en zij hebben ‘’ mascotte’ s ‘’ Toffe Peer en Alie Ananas.

Het is bijna weer zover. Van 22 t/m 25 oktober wordt de zesde editie van de Sallandse Wandelvierdaagse gehouden.

In samenwerking met RTV Raalte en Lars Henning zijn promofilmpjes gemaakt voor de Sallandse Wandelvierdaagse voor de kidsroute en volwassenen.

Wij zouden het bijzonder waarderen wanneer deze filmpjes een plekje mogen innemen op jullie website.

Bij voorbaat vriendelijk dank voor jullie medewerking hierin.

Kidsroute
http://www.youtube.com/watch?v=ZByw8bqras0

Volwassenen
http://www.youtube.com/watch?v=WItXggRAfNo

Over SW4D

De Sallandse Wandelvierdaagse wordt van 22 tot en met 25 oktober 2013 georganiseerd. De Sallandse Wandelvierdaagse vertrekt elke dag vanuit Raalte en leidt de route steeds een andere richting uit. Via open en coulisselandschappen, over landgoederen en door uiterwaarden, door bossen en gezellige woonkernen zie je Salland in herfsttooi samen met sportieve en vrolijke medewandelaars. De afstanden zijn 20, 30 en 40 km. Voor de kids is er een speciale route van 8 km. Dagdeelname is ook mogelijk.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top