vrijdag, december 13, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / PSV en Bavaria sluiten nieuwe sponsorovereenkomst tot en met 2025
PSV en Bavaria sluiten nieuwe sponsorovereenkomst tot en met 2025

PSV en Bavaria sluiten nieuwe sponsorovereenkomst tot en met 2025

  • Nederland
  • PSV en Bavaria hebben zondag een nieuwe overeenkomst getekend die beide partijen tot en met 2025 aan elkaar verbindt. Voor de komende tien jaar is de Lieshoutse brouwerij opnieuw sponsor van PSV.
  • Bavaria
  • http://www.bavariacorporate.com
  • inge.van.der.heijden@bavaria.com
  • http://www.bavariacorporate.com/media/persberichten/psv-en-bavaria-sluiten-nieuwe-sponsorovereenkomst-tot-en-met-2025

Na een samenwerking van inmiddels vijftien jaar is de overeenkomst daarmee opnieuw verlengd en zijn PSV en Bavaria straks voor 25 jaar aan elkaar verbonden. Het nieuwe contract werd zondagmiddag in het Philips Stadion ondertekend voorafgaand aan de wedstrijd PSV-FC Twente. Met het bestendigen van de vernieuwde samenwerking zijn beide partijen zeer content en trots op het feit dat het goedlopende huwelijk nog vele jaren voortduurt.

Reactie PSV

Algemeen directeur Toon Gerbrands stelt dat PSV en Bavaria een perfecte match zijn. “Met een basis van de afgelopen vijftien jaar en een vooruitzicht van opnieuw tien jaar, kun je stellen dat het fundament onder deze loyale samenwerking ijzersterk is. We hebben het volste vertrouwen in elkaar en we hebben ambitie om ook in de komende tien jaar samen nieuwe doelstellingen te halen”, aldus Gerbrands.

Reactie Bavaria

Directielid Peer Swinkels van Bavaria vindt dat Bavaria en PSV bij elkaar horen. “Een van oorsprong Brabants bedrijf en een Brabantse club die op basis van dezelfde kernwaarden op landelijk en internationaal niveau van zich laten horen. We zijn trots en blij om ook voor de komende tien jaar met PSV als prominente club van Nederland samen te werken.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top