woensdag, december 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Punctualiteit Valleilijn in augustus 99 procent
Punctualiteit Valleilijn in augustus 99 procent

Punctualiteit Valleilijn in augustus 99 procent

  • Nederland
  • De treinen van de Valleilijn hebben in augustus een punctualiteit bereikt van maar liefst 99 procent. De uitval van treinen bedroeg slechts 0,6 procent. Voor zover bekend heeft geen enkele lijn ooit eerder in de Nederlandse spoorgeschiedenis een dergelijk hoge punctualiteit behaald.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/punctualiteit_valleilijn_in_augustus_99_procent/3479/

Over het gehele jaar genomen zijn 98 procent van de treinen van de Valleilijn op tijd. Voor Nederlandse begrippen is dat ongekend hoog.
In de gehele stadsregio Arnhem-Nijmegen scoren de treinen van Breng (Connexxion) een stiptheid van circa 95 procent. De komende jaren gaat dat gemiddelde, naar verwachting, verder omhoog.

CEO Bart Schmeink van Connexxion is bijzonder trots op het resultaat dat de medewerkers van de Valleilijn en de overige Brenglijnen in het gebied Arnhem-Nijmegen hebben bewerkstelligd: “Met deze enorm hoge punctualiteit laten we zien dat regionaal railvervoer een geweldige kwaliteit heeft en een zeer aantrekkelijke vorm van vervoer is. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om de kwaliteit de komende jaren nog verder te vergroten.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top