donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / PurePharma brengt PR3, een herstelproduct gemaakt met biologische ingrediënten
PurePharma brengt PR3, een herstelproduct gemaakt met biologische ingrediënten

PurePharma brengt PR3, een herstelproduct gemaakt met biologische ingrediënten

  • Nederland
  • PurePharma brengt PR3, een product dat is ontworpen om je herstel na het sporten te verbeteren. De belangrijkste ingrediënten in PR3 zijn eiwit gewonnen uit biologische, gekiemde bruine rijst, gevriesdroogd biologisch kokoswater en bioactief collageen. Het wordt bereid met biologische Nederlandse cacao, en licht gezoet met een vleugje stevia, wat het zeer geschikt maakt om te mengen door diverse gezonde shakes en drankjes.
  • PurePharma_PR3_with_powder_lowres
  • PurePharma
  • http://www.purepharma.com/nl_nl/producten/pr3.html
  • leroy@purepharma.com
  • PR3_press release_nl

Uit allerlei onderzoeken blijkt dat een goede gezondheid wereldwijd als belangrijkste indicator voor kwaliteit van leven wordt gezien. Daarom is het niet verwonderlijk dat mensen steeds bewuster worden, zorgvuldig hun voedsel selecteren en meer tijd inruimen voor lichamelijke activiteiten.

Een essentieel onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl is het herstel na de training. Of je nu doet aan yoga, hardlopen of CrossFit, het moment direct na een training is een belangrijk tijdstip om het herstelproces te stimuleren Julius Heslet, mede-oprichter en CEO van PurePharma legt uit waarom:

“Als je traint, wordt je lichaam blootgesteld aan stress. Je breekt spieren af, verliest vocht en belangrijke mineralen, en je belast je gewrichten en bindweefsel. PR3 maakt het inzetten van het herstelproces makkelijker door te focussen op drie belangrijke stappen:

  • OPBOUW* van spierweefsel: eiwit van organisch rijst
  • AANVULLEN* van elektrolyten: gevriesdroogd biologisch kokoswater
  • HERSTEL* van bindweefsel: bioactieve collageenpeptiden

Met deze gezonde formule hebben we een uniek supplement voor herstel na de training gecreëerd, dat werkt op gebieden die door de meeste andere producten worden genegeerd. Om een volledig en snel herstel te bereiken, moet PR3 natuurlijk worden gecombineerd met optimale voeding, hydratatie en rust.”

PurePharma PR3 rijst-eiwit is een compleet eiwit dat alle essentiële aminozuren levert om je spieren weer op te bouwen. Gevriesdroogd kokoswater vult elektrolyten die verloren zijn gegaan met het zweet weer aan, wat de elektrolytenbalans herstelt. Tot slot levert bioactief collageen de peptiden die nodig zijn om de bindweefsels in je lichaam te herstellen en te versterken.

Bovendien is PR3, in vergelijking met andere soortgelijke producten op de markt, een zuiver product, omdat er geen gluten, genetisch gemodificeerde ingrediënten, zuivel, soja, oplosmiddelen of kunstmatige toevoegingen in zitten.

PR3 zal op de markt komen in potten van 950 gram, met 25 porties per pot. Een portie van 38 gram levert 25 gram biologische rijst-eiwit, 3,5 gram biologisch kokoswater en 2,5 gram bioactief collageen.

Over leroynaarden

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top