vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Purisol en stucaproject tekenen samenwerkingscontract
Purisol en stucaproject tekenen samenwerkingscontract

Purisol en stucaproject tekenen samenwerkingscontract

  • Belgie
  • Samenwerkingsakkoord purisol en stucaproject
  • image
  • Purisol project
  • www.purisol-project.be
  • info@purisol-project.be
  • Persbericht:

“ Pur.Isol en Stucaproject tekenen samenwerkingsakkoord”

Gregory Veys en Philippe Vanmeenen bundelen hun jarenlange kennis en ervaring in de bouwsector samen tot de firma Purisol-Project.

De hoofdactiviteit is het renoveren en isoleren van zolderruimtes. Hierbij worden deze omgetoverd tot extra slaapkamers, leefruimtes, zolder hometheatre, bureel of dressing.

Door de hoge energiekosten en hetenergierenovatieprogramma 2020 waarbij alle daken moeten geïsoleerd zijn tegen 2020 zijn de mensen verplicht de niet geïsoleerde daken onder handen te nemen. Daarbij krijgen ze de steun van de vlaamse overheid en de netwerkbeweerders.

Door de bekomen premies en belastingvermindering is de klant dan ook in staat om de verloren zolderruimte om te bouwen tot extra leefruimte.

De zolder heeft tal van troeven: bijkomende leef- en opbergruimte, een romantisch tentgevoel door het afgeschuinde dak, overdag een unieke lichtinval, s’nachts zicht op de maan en de sterren en een ruimte van totale ontspanning. Ook als je opgroeiende kinderen hebt die meer privacy nodig hebben of extra ruimte is zolderrenovatie “de” oplossing.

Op zolder kan het allemaal! In principe althans. Want een zolder renoveren is meer dan enkele platen tegen een dakhelling slaan.

Enkele van de mogelijkheden zijn te bezichtigen op de website van de fima. www.purisol-project.be. Meer informatie over hetenergierenovatieprogramma en de premies vindt u op de website van het vlaamse energieagentschapwww.energiesparen.be.

Purisol-Project

Pieter Jan renierstraat 10 – 8540 Deerlijk

Kattestraat 41 – 8520 Kuurne

Over Philippe Pur-Isol

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top