zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / PV PAS haalt het maximale uit zonne-energie!
PV PAS haalt het maximale uit zonne-energie!

PV PAS haalt het maximale uit zonne-energie!

  • Europa
  • Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor installateurs, investeringsmaatschappijen, banken en overheden. Wij geven advies, plaatsen zonneparken en bedienen u 24 uur per dag. We verduurzamen heel Nederland met hoogwaardige energieproducten en dat alles op een betaalbare manier. We realiseren dit met intelligente en innovatieve oplossingen.
  • pvpas
  • PVPAS
  • www.pvpas.nl
  • s.vermue@scsolar.nl
  • Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor installateurs, investeringsmaatschappijen, banken en overheden. Wij geven advies, plaatsen zonneparken en bedienen u 24 uur per dag. We verduurzamen heel Nederland met hoogwaardige energieproducten en dat alles op een betaalbare manier. We realiseren dit met intelligente en innovatieve oplossingen. Voor beeldmateriaal of informatie kunt u contact opnemen met: Sebastiaan Vermeu Tel: 06-42298566 Website: www.pvpas.nl

PV PAS haalt het maximale uit zonne-energie!

PV PAS is een vooraanstaande serviceonderneming voor zonne-energie die zich profileert als kennisinstituut. We zijn wat betreft projectmanagement hét aanspreekpunt voor grote zonne-energieprojecten in Nederland. Wij zetten ons in als partij voor de klant op het gebied van inkoop, projectengineering en ondersteuning. Door onze ruime ervaring en uitgebreide producten kunnen wij problemen aan het licht brengen en direct een passende oplossing bieden. PV PAS is dé vraagbaak voor advies betreft zonne-energie in Nederland.

Wij bieden:

  • Advies op maat
  • Projectmanagement
  • Uitgebreide Service

Hoe doen we dat?

Met servicecontracten op maat. Wij zijn een onderneming waar installateurs zich graag bij aansluiten. We concentreren ons op integere en duurzame relaties. We beschikken over een storingsdienst. We doen energiebesparende voorstellen en berekenen met behulp van simulatieprogramma’s wat het u uiteindelijk oplevert.

Voor meer informatie bezoek onze website www.pvpas.nl of neemt u contact op via tel: 026-3000099

Wilt u ons helpen? PV Pas zoekt huur- grond en daken voor 10.000 euro per hectare afhankelijk van de mogelijkheden.

Over pvpas

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top