zaterdag, mei 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / PwC en Google kondigen samenwerking aan
PwC en Google kondigen samenwerking aan

PwC en Google kondigen samenwerking aan

  • Nederland
  • PwC en Google Inc. (NASDAQ: GOOG, GOOGL) hebben vandaag de lancering aangekondigd van een samenwerkingsverband tussen beide ondernemingen om bedrijven over de hele wereld te voorzien van nieuwe en innovatieve diensten. Het hoge tempo waarin technologische innovatie plaatsvindt, heeft de manier en plaats van werken fundamenteel veranderd, waardoor organisaties worden uitgedaagd hun bedrijfsvoeringen te transformeren voor de toekomst. Samen kunnen PwC en Google helpen deze transformatie te realiseren.
  • PricewaterhouseCoopers
  • http://www.pwc.nl
  • info@nl.pwc.com
  • http://www.pwc.nl/nl/persbericht/pwc-en-google-kondigen-samenwerking-aan.jhtml

Google biedt bedrijven ongeëvenaarde innovatieve oplossingen, technologische platformen en internetreikwijdte. PwC biedt diepgaande sectorervaring, een wijd scala aan zakelijke diensten en baanbrekende inzichten voor klanten, van strategie tot uitvoering. Gezamenlijk helpen PwC en Google bedrijven effectiever samen te laten werken, beter gebruik te maken van technologie en informatie en zich sneller aan te passen aan de vernieuwende krachten die de wereld vormgeven.

“Voor onze klanten is het verkrijgen van kennis die noodzakelijk is voor hun bedrijfsvoering van cruciaal belang, evenals het veiligstellen en optimaal benutten van die informatie – nu meer dan ooit,” zegt Mike Burwell van PwC Transformation. “PwC gaat de samenwerking met Google aan om onze gezamenlijke kennis en competenties aan klanten te kunnen aanbieden – wij geven hen ‘one place to go’, waardoor de ervaring en krachten van beide organisaties wordt gemaximaliseerd.”

PwC en Google zullen klanten helpen door samen te werken aan oplossingen en door nieuwe diensten te ontwikkelen op drie gebieden:

  1. Bedrijven helpen succesvol te zijn door het benutten van business insights van PwC in combinatie met Google Apps en cloud-gefaciliteerde samenwerkings- en productiviteitstools van Google. Hierdoor stellen wij bedrijven in staat productiever te zijn, klanten efficiënter te bedienen en een ‘more connected employee experience’ te geven.
  2. Inzetten van de krachtige combinatie van het analytische denkvermogen van PwC en het Google Cloud Platform om bedrijven optimaal gebruik te laten maken van de beschikbare technologie en informatie om beter beslagen ten ijs de concurrentie aan te gaan. Hierdoor kunnen nieuwe diensten worden ontwikkeld om ondernemingen te helpen bedrijfsvoeringen aan te scherpen en te optimaliseren, klanten aan zich te binden en een verbeterde klantervaring te bieden.
  3. Beslissingen gedreven door de juiste hulpmiddelen en inzichten stellen PwC en Google in staat bedrijven aan te sturen in hun streven grenzen te verleggen in hun bedrijfsactiviteiten – niet alleen om met nieuwkomers te concurreren en zich aan te passen aan de verstorende krachten in de markt, maar ook om zelf voorop te lopen op het gebied van innovatie.

“Uiteindelijk draait onze samenwerking om klanten te helpen de overgang naar de cloud te omarmen en hun organisaties te transformeren om succesvol te zijn en relevant te blijven in een snel veranderende wereld,” zegt Tom Archer, PwC’s Google Strategic Alliance Leader.

“Miljoenen ondernemingen, groot en klein, zoeken Google op om hen te assisteren bij het lanceren, opbouwen en transformeren van hun business,” stelt Amit Singh, President Google for Work. “Wij zijn verheugd met het samenwerkingsverband dat wij zijn aangegaan met PwC – een toonaangevende adviseur voor ondernemingen wereldwijd – om het beste van Google naar de werkvloer te brengen en ondernemingen te helpen innoveren. Het is fantastisch om PwC deze voorbeeldfunctie te zien vervullen, waardoor zij hun eigen overgang naar de cloud versnellen wat zal leiden tot een verbeterde samenwerking, een hogere snelheid en uiteindelijk een transformatie van hun business, klaar voor het digitale tijdperk.”

PwC is al begonnen met de introductie van ‘Google for Work’-producten in haar eigen bedrijfsvoering. PwC laat 40.000 mensen in de Verenigde Staten overgaan naar Google Apps en nog eens 5.000 mensen in Australië, waardoor de manier waarop zij hun bedrijf voeren een volledige transformatie zal ondergaan.

Kijk voor meer informatie op www.pwc.com/google.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top