maandag, oktober 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Qlik organiseert Visualize YOUR World Tour 2017
Qlik organiseert Visualize YOUR World Tour 2017

Qlik organiseert Visualize YOUR World Tour 2017

  • Internationale
  • Qlik®, leider in visual analytics, organiseert op 11 oktober 2017 in Amersfoort de Qlik Visualize YOUR World Tour. Visualize YOUR World is een wereldwijde roadshow die in 28 steden wereldwijd plaatsvindt.
  • Qlik
  • InfoBenelux@qlik.com

Tijdens Visualize Your World ontdekken deelnemers hoe zij het cloud-ready platform van Qlik kunnen inzetten om waarde toe te voegen en hoe zij met behulp van Associative Difference data optimaal kunnen benutten. Klanten, partners, executives en experts van Qlik vertellen tijdens het event over de nieuwste strategieën en oplossingen om kansen met data optimaal te benutten en innovatie te stimuleren. De keynotes worden afgewisseld met diverse break-outsessies en een paneldiscussie voor extra verdieping.

Visualize YOUR World wordt afgetrapt door Anthony Deighton, CTO van Qlik. In de keynote laat hij zien hoe een analytische platformbenadering waarde toevoegt voor bedrijven en hoe Associative Difference helpt om om vernieuwende analyses te doen die de intelligentie van de organisatie vergroot – ongeacht waar data zich bevindt.

Naast de keynote van Anthony Deighton, zal ook Douwe van der Meer, directeur van Rabobank Nederland een sessie voor zijn rekening nemen. In een keynote gaat hij verder in op hoe Rabobank Qlik Sense organisatiebreed inzet om snel antwoorden te vinden op complexe vraagstukken, maar ook om de dienstverlening naar de klant te optimaliseren. Met het Business Intelligence Competence Center (BICC) stimuleert Rabobank het gebruik van Qlik binnen de bank en verkort zij de rapportagetijd.

Programma 

09:00 – 9:30 Ontvangst
09:30 – 10:00 Welkomstpresentatie – Kees Gelderblom, Regional Director, Qlik
10:00 – 11:00 Analytics for YOUR World: Qlik’s vision and strategy for 2020 – Anthony Deighton, CTO bij Qlik
11:30 – 11:45 Klantpresentatie Rabobank
11.45 – 12:00 Klantpresentatie
12:00 – 12:30 Paneldiscussie
13:30 – 14:05 Breakout Sessie 1
14:10 – 14:45 Breakout Sessie 2
15:15 – 16:30 Breakout Sessie 3
16:30 Afsluiting en borrel

Aanmelden en locatie
De Qlik Visualize YOUR World Tour vindt plaats van 09:00 uur tot 16:30 uur in Theater de Flint. Adres: Coninckstraat 60, 3811 WK in Amersfoort. Deelnemers kunnen zich kosteloos registreren voor dit event via: http://bit.ly/2wDiheO

Mis niets
Volg de Qlik Visualize YOUR World Tour via Twitter: @Qlik_Benelux en #VizYourWorld

——

Over Qlik 

Qlik® is het toonaangevende visual analytics platform en de pionier op het gebied van business intelligence, gedreven door gebruikers. Qlik’s portfolio, met cloud-based en on-premise oplossingen, voldoet aan de groeiende behoefte van klanten naar rapportage en visuele self-service analyses voor guided, embedded en op maatgemaakte analytics, ongeacht de locatie van data. Klanten die Qlik Sense®, QlikView® and Qlik® Cloud gebruiken, halen betekenis uit informatie van verschillende bronnen en ontdekken verborgen relaties tussen data. Dit leidt tot inzichten die goede ideeën tot stand brengen. Het hoofdkantoor van Qlik is gevestigd in Radnor, Pennsylvania. Qlik werkt in meer dan 100 landen en heeft meer dan 45.000 klanten wereldwijd.

###

© 2017 QlikTech International AB. All rights reserved. Qlik®, Qlik Sense®, QlikView®, QlikTech®, Qlik Cloud®, Qlik DataMarket®, Qlik Analytics Platform®, Qlik NPrinting®, Qlik Connectors®, Qlik GeoAnalytics™ en QlikTech® zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van QlikTech International AB. Andere hier gebruikte bedrijfsnamen, productennamen en bedrijfslogo’s zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top