dinsdag, juli 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Qlopt.com de nieuwe veilingsite die wel klopt!
Qlopt.com de nieuwe veilingsite die wel klopt!

Qlopt.com de nieuwe veilingsite die wel klopt!

  • Nederland
  • Amsterdam, 14 juli 2014 - Er waait een nieuwe wind door de online veilingwereld! De nieuwe veilingsite Qlopt.com laat bezoekers hun eigen korting bepalen. Hoe meer mensen zich aanmelden voor een veiling, hoe lager de bodemprijs van het product. De korting bedraagt altijd minimaal 25 procent en kan oplopen tot 100 procent. Bovendien veilt Qlopt uitsluitend producten van A-merken: van scooters en fietsen tot zonnebrillen en dagjes uit. Meebieden kan door credits aan te schaffen ter waarde van € 0,50 per stuk. Qlopt trapt deze week in stijl af met de veiling van een houten Bough Bike gecustomized door kunstenaar Jack van Liemburg. De opbrengst van de one-of-a-kind fiets gaat naar Stichting KiKa.
  • Qlopt_logo512x256
  • Qlopt onderdeel van Lucky Thirteen BV
  • www.qlopt.com
  • kevin@qlopt.com

Volgens oprichter Kevin Westermeijer is Qlopt de veilingsite die wel klopt: “Veilingen zijn vaak saai, niet transparant en duren erg lang. Wij gaan voor volledige transparantie en een spannend spelelement. Iedere avond tussen 19:00 en 20:00 uur worden er op Qlopt.com producten per afslag geveild. Je ziet precies hoeveel mensen er aan een veiling meedoen en de korting is gegarandeerd minimaal 25 procent. Een veiling start altijd bij de winkeladviesprijs en loopt in maximaal drie minuten af naar de bodemprijs, die bepaald wordt door het aantal deelnemers. Hoe langer je wacht, hoe hoger de korting. Wie het eerst drukt, wint de veiling.”

Credits
Qlopt werkt met credits van € 0,50 per stuk die via de website zijn aan te schaffen. Voor deelname aan een veiling is minimaal één credit nodig, de inzet verschilt per product. Voor elke deelnemer die voor één credit meedoet aan de veiling, wordt de prijs steeds € 0,50 goedkoper. Is de inzet voor een veiling 10 credits, dan zakt de prijs met € 5,00 per deelnemer. Hoe meer deelnemers, hoe lager de bodemprijs. Een veiling gaat alleen door bij een minimaal aantal inschrijvingen.

‘Vijling’ voor het goede doel
Qlopt trapt op spectaculaire wijze af met een ‘vijling’ voor het goede doel. Kunstenaar Jack van Liemburg heeft speciaal voor de veilingsite een Bough Bike gecustomized door de fiets te bewerken met een houtvijl en verf. De opbrengst van de unieke fiets gaat naar Stichting KiKa.

Over Kevin Westermeijer

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top