maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Quanza Engineering voor vijfde keer op rij genomineerd voor jubileumeditie FD Gazellen
Quanza Engineering voor vijfde keer op rij genomineerd voor jubileumeditie FD Gazellen

Quanza Engineering voor vijfde keer op rij genomineerd voor jubileumeditie FD Gazellen

  • Nederland
  • Quanza Engineering, leverancier van ´100% Live´ ICT-systemen, is opnieuw, en voor de vijfde maal op rij, genomineerd als FD Gazelle. Al zeven aaneengesloten jaren laat Quanza een groei zien van meer dan 20%, waarvan zes sinds het begin van de crisis in 2008. Daarmee neemt Quanza een duurzame positie in de Top-250 in van het Nederlandse MKB.
  • 131011, Quanza, Frans ter Borg, deels voor beeldmerk
  • PublieksWerk
  • www.quanza.net
  • algemeen@publiekswerk.nl

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de tiende keer uitgereikt door Het Financieele Dagblad (FD) in samenwerking met Graydon, KPMG en ABN AMRO. Voor de regio Noord-Holland, waar Quanza Engineering gevestigd is, worden de Gazellen Awards op 28 november 2013 uitgereikt op het hoofdkantoor van KPMG in Amstelveen.

Uit een vergelijking van het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) tussen FD Gazellen en ´doorsneebedrijven´ blijkt onder meer dat FD Gazellen vernieuwender zijn dan gemiddelde ondernemingen, meer denken in groeikansen en zich weten te onderscheiden met innovatieve diensten of producten.

Directeur Frans ter Borg van Quanza, zegt: ”We zijn trots op onze nominatie. Quanza profiteert van de tendens dat ondernemingen primair inzetten op online dienstverlening. Daarmee krijgt inzet van ICT meer gewicht in het zakelijke model en die mag niet falen ter voorkoming van reputatieschade en omzetverlies. Quanza bouwt de betrouwbaarste infrastructuren voor deze bedrijfskritische processen.”

Over PublieksWerk

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top