vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / QUBE wordt premium partner voor QicsAnalytics
QUBE wordt premium partner voor QicsAnalytics

QUBE wordt premium partner voor QicsAnalytics

  • Nederland
  • Qics en QUBE breiden hun samenwerking uit. QUBE wordt per direct premium partner voor QicsAnalytics en gaat zich richten op de implementatie van QicsAnalytics, de integratie van QicsAnalytics met de oplossingen van Exact (waaronder PSA) en informatie & advies t.a.v. het optimaal gebruiken van beschikbare informatie.
  • QUBE Slimmer Werken
  • www.qube.nl
  • projectenbureau@qube.nl

Qics en QUBE breiden hun samenwerking uit. QUBE wordt per direct premium partner voor QicsAnalytics en gaat zich richten op de implementatie van QicsAnalytics, de integratie van QicsAnalytics met de oplossingen van Exact (waaronder PSA) en informatie & advies t.a.v. het optimaal gebruiken van beschikbare informatie.

Albert - Eddy

Wat is QicsAnalytics?
QicsAnalytics is dé Business Intelligence oplossing van Qics, speciaal gebouwd voor organisaties met meer complexe rapportagebehoeften (bijvoorbeeld: bedrijven die geconsolideerd rapporteren over meerdere administraties). Met QicsAnalytics kan een organisatie eenvoudig zelf rapportages en analyses creëren. Inzicht, kwaliteit en gemak staan hierbij centraal. QicsAnalytics verzamelt, valideert en structureert beschikbare gegevens, zodat de gebruiker altijd beschikt over de meest actuele data.

QUBE & Qics: kennis + kunde + ervaring = kwaliteit
QUBE ontzorgt MKB-organisaties bij het herkennen en implementeren van slimmere werkwijzen. ICT staat hierbij centraal. De samenwerking tussen QUBE en Qics draaide tot dusver om het aanbieden en implementeren van QicsTime, QicsPlanner en BI-oplossingen. Met het premium partnership voor QicsAnalytics willen Qics en QUBE MKB-organisaties de tools bieden om nog slimmer te kunnen sturen.

De kracht van de samenwerking ligt in een product dat sinds 2010 een zeer sterke reputatie heeft opgebouwd, in combinatie met de ruime kennis en ervaring die QUBE en Qics de laatste decennia in de MKB-markt hebben ontwikkeld. Deze kennis en ervaring zorgen voor inzicht in de informatiebehoeften van MKB-organisaties. QicsAnalytics kan hierdoor perfect op deze informatiebehoeften worden aangepast.

Workshop QicsAnalytics
Op donderdag 31 oktober presenteert QUBE een Workshop QicsAnalytics. Vanaf 15.00 uur presenteren wij de tool en adviseren wij over de grootste uitdagingen op het gebied van rapportage. Bovendien ga je zelf aan de slag met QicsAnalytics. Je kunt je hier aanmelden.

Over QUBE Slimmer Werken

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top