maandag, mei 27, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Quorn sponsor nieuwe app ‘Hardlopen met Evy’
Quorn sponsor nieuwe app ‘Hardlopen met Evy’

Quorn sponsor nieuwe app ‘Hardlopen met Evy’

  • Belgie
  • Het ‘meatfree’ merk Quorn™ is sponsor van de nieuwe mobiele applicatie ‘Hardlopen met Evy’.
  • Evy 4
  • Foodnotes
  • http://www.foodnotes.nl
  • janehammond@foodnotes.nl

De app van de Belgische hardloop-coach Evy Gruyaert biedt trainingsprogramma’s op maat en instructies om gezond te sporten. Daarnaast geeft de app informatie over gezonde voeding naast het sporten en over de voordelen van vegetarische voeding inclusief een nieuw Quorn recept iedere twee weken. Omdat Quorn de voordelen van gezond eten in combinatie met gezond bewegen verder onder de aandacht wil brengen, is de app te downloaden op de Quorn Facebook pagina. Followers maken kans op gratis trainingsprogramma’s en zijn uitgenodigd hun loopervaringen te delen.

Ideaal voor hardlopers Quorn past perfect bij een sportieve levensstijl en bij de groeiende populariteit van het hardlopen. Hardlopen verbetert je conditie en stimuleert je vetbranding, zeker als je daarnaast kiest voor gezonde en gevarieerde voeding. Door hun plantaardige basis zijn Quorn producten rijk aan hoogwaardige eiwitten, een goede bron van voedingsvezels en bevatten ze weinig vet en calorieën. Omdat voldoende eiwitten en zuinig met vetten belangrijk is bij duursporten, is Quorn ideaal voor hardlopers. Quorn producten zijn verkrijgbaar bij de meeste grote supermarkten in verschillende varianten. Kijk op www.quornnederland.nl en op de Facebook pagina van Quorn Nederland.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top