dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Qurrent campagne zegt: ´Als enige willen wij helemaal niks verdienen aan het energieverbruik´
Qurrent campagne zegt: ´Als enige willen wij helemaal niks verdienen aan het energieverbruik´

Qurrent campagne zegt: ´Als enige willen wij helemaal niks verdienen aan het energieverbruik´

  • Nederland
  • Qurrent, leverancier van 100% Nederlandse windenergie tegen inkoopprijs, start komende maandag 8 september de campagne ´allestegeninkoopprijs´. Met een pop-up webwinkel waar dure merkproducten tegen inkoopprijs worden verkocht, onderstreept Qurrent zijn unieke bedrijfsmodel: het aanbieden van energie zonder verkoopmarge, tegen één vastrechttarief voor zowel stroom als gas. Dus zonder de prikkel van bijvoorbeeld de marge die al gauw op een Marc Jacobs designer bag of een Ray-Ban New Wayfarer zit. Less is more, zeker als het om energie gaat.
  • 140404, Beeldmerk Qurrent, 100x103x72
  • Qurrent
  • www.qurrent.nl
  • qurrent@publiekswerk.nl

“Energie is een vaag product. Maar weinig mensen weten dat stroom best kan stinken. En weinig mensen beseffen dat op energie ook een verkoopmarge zit”, zegt Richard Klatten directeur van Qurrent. “Qurrent heeft er voor gekozen helder te zijn naar de consument en te laten zien hoe een wereld waar alles tegen inkoopprijs te krijgen is, eruit zou zien”, aldus Klatten. “De druk om liever meer dan minder te verkopen, zou niet moeten bestaan in energieland.” Met behulp van de pop-up webwinkel past de energiepionier zijn filosofie toe op kwalitatief hoogwaardige mode- en lifestyle-artikelen. Zo schept Qurrent helderheid over het grijze gebied tussen inkoop- en verkoopprijs.

Groen en Transparant
Ook een écht groene energieleverancier als Qurrent, wil en kan niet van de wind leven. Qurrent haalt zijn inkomsten daarom uit het vastrecht. Bij Qurrent is dat altijd hetzelfde bedrag, namelijk €6,05 voor gas en €6,05 voor stroom per maand. Nog onlangs hekelde de Autoriteit Consument & Markt (ACM) de veelal schimmige energierekeningen. Door menig energiebedrijf wordt met het vastrecht gesjoemeld om meer te verdienen. Qurrent hanteert altijd hetzelfde vastrecht. En levert de gebruikers de laagste verbruikskosten op, omdat het stroom tegen inkoopprijs aanbiedt. Daarmee is het voor de klant helder en transparant wat de lage, vaak zelfs laagste kosten zullen zijn.

Duurzaam en Voordelig
Klatten: “Groene energie wordt toch als duurdere energie gezien. Door energie tegen inkoopprijs te leveren, wordt de afname van groene energie voor iedereen betaalbaar. Bovendien hebben wij er geen belang bij meer energie te verkopen – Qurrent verdient er immers niets aan. Dat betekent dat wij ook oprecht graag willen helpen besparen op het energieverbruik.”

Allestegeninkoopprijs.nl
Qurrent´s pop-up webwinkel opent maandag 8 september om 12:00 uur precies de virtuele deuren. Dagelijks biedt de webwinkel vanaf 12.00 uur een ander product dat in beperkte oplage tegen inkoopprijs wordt verkocht, waaronder Rains Curve Jacket-regenjassen, Beats by Dre-koptelefoons en Ray-Ban New Wayfarer-zonnebrillen, maar ook een Vitra Eames Lounge Chair. De producten zijn in een beperkte oplage te koop, in tegenstelling tot energie van Qurrent die hernieuwbaar en daarmee onbeperkt beschikbaar is. De ´allestegeninkoopprijs´-campagne duurt tot en met zondag 14 september 2014.

Over PublieksWerk

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top