vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Qurrent wint 25e energieveiling door groepsveiling.nl
Qurrent wint 25e energieveiling door groepsveiling.nl

Qurrent wint 25e energieveiling door groepsveiling.nl

  • Nederland
  • Qurrent wint 25e energieveiling door groepsveiling.nl
  • beeldmerk 3
  • Qurrent
  • http://www.qurrent.nl
  • qurrent@publiekswerk.nl
  • Qurrent, leverancier van 100% duurzame energie tegen inkoopprijs is als winnaar uit de bus gekomen van de 25e energieveiling door groepsveiling.nl, door verscheidene marktpartijen. Met de winst van Qurrent, wint hiermee voor het eerst in de geschiedenis een leverancier van alleen duurzame energie een energieveiling tegen de laagste prijs. Qurrent deed de beste bieding voor het één-jaar-vast-aanbod.

Qurrent, leverancier van 100% duurzame energie‑tegen‑inkoopprijs is als winnaar uit de bus gekomen van de 25e energieveiling door groepsveiling.nl, door verscheidene  marktpartijen*.  Met de winst van Qurrent, wint hiermee voor het eerst in de geschiedenis een leverancier van alleen duurzame energie een energieveiling tegen de laagste prijs. Qurrent deed de beste bieding voor het één-jaar-vast-aanbod.

Klanten profiteren hiermee van de laagste elektriciteits- en gasprijs, maar het milieu is de grote winnaar van deze 25e energieveiling door groepsveiling.nl, doordat het Qurrent-aanbod inschrijvers helpt overstappen van fossiele energie naar 100% duurzame Nederlandse zonne- en windstroom, en klimaat-gecompenseerd gas.

100% duurzaam
Qurrent levert alleen 100% duurzame energie‑tegen‑inkoopprijs, uit Nederlandse zon en wind, en van klimaat-gecompenseerd gas. Nadrukkelijk geen fossiele, of groengewassen grijze elektriciteit waar geen procent méér duurzaam om wordt opgewekt.

Inkoopprijs
Qurrent wil niet verdienen aan het energieverbruik en verkoopt alleen tegen de inkoopprijs voor energie, netwerkbeheer en belasting. Qurrent verdient zodoende alleen aan het vastrecht van €6,05 per energiesoort per maand, inclusief btw.

Duurzaam niet duurder
”Energie gaat over meer dan prijs”, zegt Qurrent-directeur Denis Slieker. ”Over het milieu zijn we bij Qurrent principieel. De aarde hebben we slechts in bruikleen van onze kinderen. We werken daarom zonder perverse prikkels, en ons verdienmodel is alleen gebaseerd op het vastrecht, niet op het verbruik van onze klanten.”

”Gaslicht.com en Energievergelijker.nl ontdekten al eerder dat Qurrent niet alleen goed is voor de aarde, maar ook goed is voor de portemonnee. We hebben besloten eens mee te bieden en hebben gewonnen. Dit is eens een schitterende gelegenheid om ook minder milieubewuste Nederlanders in één klap duidelijk te maken dat duurzaam niet duurder hoeft te zijn, en dat goed ook goedkoop kan.”


* zoals PlusOnline, Geld en Recht, 50plusser.nl, Telegraaf Collectief, groepsveiling.nl, Happinez, Opzij, Vrij Nederland en Psychologie Magazine

Over PublieksWerk

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top