zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Rabobank introduceert innovatieve betaalpas
Rabobank introduceert innovatieve betaalpas

Rabobank introduceert innovatieve betaalpas

  • Nederland
  • Introductie De Rabobank start uiterlijk 21 juli met het uitgeven van een vernieuwd betaalpas aan haar klanten. De pas is voorbereid op contactloos betalen en in de toekomst worden gebruikt voor snel en gemakkelijk afrekenen door de pas dicht tegen de betaalautomaat aan te houden.
  • 120_mobiel_29617800
  • Rabobank
  • https://www.rabobank.nl
  • info@rabobank.nl

Contactloos betalen

Met de uitgifte van deze betaalpas zet Rabobank een volgende stap in de introductie van contactloos betalen in Nederland. Klanten kunnen straks met deze pas bedragen snel en gemakkelijk afrekenen door de pas tegen de betaalautomaat te houden.

Dat is vooral handig bij het betalen van een snelle boodschap, een kop koffie of een tijdschrift. De betaling verloopt sneller dan een reguliere pin betaling en dat scheelt weer in de wachtrij bij de kassa. Contactloos betalen maakt gebruik van de chip op de pas en is daarmee zeer veilig. Later dit jaar volgt ook de mogelijkheid om contactloos te betalen met de mobiele telefoon.

Logo

De nieuwe betaalpas is te herkennen aan het contactloos logo op de achterkant van de pas. Ook op betaalautomaat in winkels zal deze logo zichtbaar zijn. Winkelier die contactloos betalen mogelijk willen maken voor hun klanten, kunnen vanaf dit najaar geschikte betaalautomaat verkrijgen via hun leverancier of eigen bank.

Om te kunnen betalen met een mobiele telefoon is een betaalpas met NFC (Near Field Communication) en een contactloos logo op de achterkant van de betaalpas nodig. Deze is alleen bij ontvangst van uw contactloze betaalpas te downloaden.

Hoe werkt het?

21 juli is de Rabo Contactloos app beschikbaar via de app store / playstore / google play / windows phone / windows 8

  • Download de Rabo Contactloos App via de app store op uw smartphone of tablet
  • Open de Rabo Contactloos App
  • Doorloop de stappen in de app met uw bankpas en Random Reader bij de hand

21 Juli van start

De Rabobank contactloos betaalpas word gratis naar u toegestuurd. Als u de Rabobank contactloos betaalpas nu aanvraagt. Na 21 juli 2014 betaalt u 17,50 EUR als u de Rabobank contactloos betaalpas kwijt raakt of toe is aan een vervanging. Ook heeft u de mogelijkheid een nieuwe pin te kiezen of het oude te behouden. Bestel nu gratis de nieuwe Rabobank contactloos betaalpas

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top